Nationale Opera & Ballet: Monteur Onderhoud Theatertechniek

Nationale Opera & Ballet in Amsterdam zoekt een Monteur Onderhoud Theatertechniek voor 152 uur per 4 weken | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 21-11-2021Nationale Opera & Ballet is een van de grootste Nederlandse culturele organisaties en bevindt zich in hartje Amsterdam. Bij ons ontstaat de magie op het podium. Met ruim 600 collega’s van 30 nationaliteiten werken we elke dag samen om opera- en balletproducties neer te zetten. Elk detail telt en daarom hechten we waarde aan vakmanschap in elk onderdeel van onze organisatie. Wil jij hieraan bijdragen?

Nationale Opera & Ballet is op zoek naar een:

Monteur Onderhoud Theatertechniek

152 uur per 4 weken

Wie wij zoeken
De afdeling onderhoud theatertechniek zoekt een enthousiaste onderhoudsmonteur. Samen met negen andere monteurs ben je gezamenlijk verantwoordelijk voor de goede staat van de toneeltechnische installaties. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het lokaliseren en oplossen van storingen aan toneeltechnische installaties, het verrichten van preventief en correctief onderhoud voornamelijk op elektrotechnisch en op werktuigbouwkundig gebied, het meedenken bij het opstellen van specificaties ten behoeve van vervangingsinvesteringen én het bijdragen bij het ontwerpen/ bouwen van nieuwe installaties of het aanpassen daarvan.

Als monteur onderhoud theatertechniek maak je ook altijd deel uit van het EHBO- en bhv-team waarmee wordt bijgedragen aan de veiligheid in ons gebouw.

Wij zoeken een onderhoudsmonteur die een proactieve, flexibele en service verlenende instelling heeft en in staat is om risico’s te kunnen inschatten én weet hoe deze te voorkomen/te beperken. Daarnaast is het belangrijk dat jij:

 • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding elektrotechniek of vergelijkbaar hebt.
 • Bekendheid en ervaring hebt met NEN1010, NEN3140 en aanverwante Arbowetgeving.
 • Ervaring in theatertechniek is geen vereiste.

Lijkt het je een uitdaging om een rol te spelen binnen deze bijzondere omgeving. We moedigen je aan vooral te reageren. Nationale Opera & Ballet omarmt diversiteit en inclusie. Vacatures staan open voor iedereen!

Wat wij bieden

 • Een aanstelling voor in eerste instantie een jaar met de intentie tot verlenging;
 • Het salaris voor deze functie bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, minimaal € 2.606,52 en maximaal € 3.654,24 per maand op basis van een fulltime dienstverband (38 uur). Dit salaris is inclusief onregelmatigheidstoeslag.
 • 8% vakantiegeld.
 • 30 vakantiedagen én 5 atv-dagen.
 • Een goede pensioenregeling.
 • Een reiskostenvergoeding.
 • Trainings- en opleidingsmogelijkheden.
 • Een Employee Benefits verzekeringenpakket.
 • Korting op een sportschoolabonnement.
 • Uitnodigingen voor de generale repetities van onze voorstellingen en een
  aantrekkelijke plaatskaartregeling voor opera en ballet!

Interesse?
Ben je enthousiast geworden over de functie? Reageer dan snel! Je kunt tot en met 21 november 2021 je motivatiebrief met cv insturen. De eerste sollicitatieronde staat gepland in week 41.

Contact
Heb je vragen over de functie, stuur gerust een e-mail naar Dirk Bakker, hoofd onderhoud theatertechniek via d.bakker@operaballet.nl. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Susan van der Meulen, adviseur HR via s.vdmeulen@operaballet.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.