Muziekschool Amsterdam: Docent Muziek/ Muziektheater Binnenschools

Muziekschool Amsterdam in Amsterdam zoekt een Docent Muziek/ Muziektheater Binnenschools, aantal uur in overleg | Vacature voor een Betaalde functie, Nader te bepalen | Sluitingsdatum: geenMuziekschool Amsterdam biedt alle Amsterdamse kinderen en jongeren de kans het plezier van (samen) muziek maken te ervaren. Ieder jaar leren tienduizenden kinderen en jongeren hun talent te ontwikkelen en samen hun eigen podium te creëren. Dat doen wij op meer dan honderd basisscholen en op de speciaal ingerichte locaties van de muziekschool.

Voor onze activiteiten in het reguliere onderwijs zijn we op zoek naar:

Docent Muziek/ Muziektheater Binnenschools

aantal uur in overleg

Je profiel

  • Je bent enthousiast, resultaatgericht, en voelt je betrokken bij de ontwikkelingen in het binnen- en buitenschoolse muziekonderwijs.
  • Je hebt oog voor- en past je aanpak aan de omgeving waarin je werkt aan: collega’s, leerkrachten, leerlingen, ouders. De schoolomgeving stimuleert je energie.
  • Je bent flexibel en een teamplayer waar dat nodig is.
  • Je hebt een relevante HBO-opleiding gevolgd.

Muziekschool Amsterdam streeft naar een samenstelling van het personeel die de diversiteit van de samenleving weerspiegelt en inclusie actief bevordert. Iedereen die denkt daar een bijdrage aan te kunnen leveren wordt nadrukkelijk uitgenodigd om te reageren.

De sollicitatie kan naar:
Muziekschool Amsterdam t.a.v. dhr. J. Akerboom, personeelszaken@muziekschoolamsterdam.nl

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.