MBO Theaterschool: Docent Rekenen

De MBO Theaterschool in Rotterdam zoekt een Docent Rekenen voor ongeveer 0,3 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenVoor de MBO Theaterschool in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Docent Rekenen. Het is dé plek waar acteren, techniek, productie en vormgeving samenkomen! De MBO Theaterschool is een bruisende plek vol creativiteit en ambitie en is dé Rotterdamse opleiding voor jongeren met een passie voor theater en een grote ambitie om te werken in een theaterbedrijf. Voor of achter de schermen. De MBO Theaterschool biedt vier vakopleidingen op niveau 4 aan: Acteur (Artiest), Technicus (Podium- en evenemententechnicus), Vormgever (Theatervormgever), en Producent (Eventproducer).

Docent Rekenen

ongeveer 0,3 fte

Wat ga je doen?
We zoeken een echte teamspeler die het leuk vindt om les te geven en het vak rekenen op een inspirerende wijze kan geven waardoor studenten kunnen groeien naar een hoger niveau en zo goed als mogelijk worden voorbereid op hun examens. Je geeft al onze klassen van jaar 1 tot en met 3 één keer per week zestig minuten les. Daarnaast ga je het vak rekenen verder doorontwikkelen zodat het aansluit bij het werkveld van de studenten. Dit doe je door inspirerende lessen en opdrachten te bedenken die aasluiten op het beroep waar de studenten voor worden opgeleid. Je zorgt daarbij dat je goed op de hoogte bent van de veranderende rekeneisen voor mbo-4 en de lessen en opdrachten goed aansluiten op de exameneisen van dit vak.

Wat heb je daarvoor nodig?

 • Je beschikt over een aantoonbaar hbo-niveau
 • Je bent in het bezit van je lesbevoegdheid voor het mbo of bent bereid deze komend jaar te gaan behalen
 • Je hebt kennis van, en ervaring met het geven van onderwijs in het vakgebied op mbo-4-niveau
 • Je hebt ervaring in het voorbereiden van studenten op de examens van het vakgebied op mbo-4-niveau
 • Je bent vaardig in het aansturen van het leerproces en het toepassen van diverse pedagogische/didactische werkvormen
 • Je hebt ervaring in het gedifferentieerd geven van onderwijs in het vakgebied
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep
 • Je bent vaardig in het coachen van studenten; zowel individueel als in groepen
 • Je bent vaardig in het leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling en vernieuwing van het onderwijs
 • Je bent bereid om deel te nemen aan vakoverstijgende projecten

Daarnaast beschik je over de volgende competenties:

 • Luisteren (naar deelnemers)
 • Groepsmanagement
 • Presenteren
 • Plannen en organiseren (onderwijs)
 • Resultaatgerichtheid
 • Werkveldgerichtheid
 • Zelfstandigheid
 • Samenwerken in een team

Wat bieden wij jou?
Je komt te werken op de theaterschool gevestigd op de Pieter de Hoochweg 222 te Rotterdam, welke goed te bereiken is met zowel de auto als het openbaar vervoer. Je werkt nauw samen binnen een zeer gedreven en enthousiast team van docenten en medewerkers.

Albeda biedt iedereen de ruimte om zichzelf te ontwikkelen en te ontplooien. Je komt bij ons te werken in een stimulerende omgeving waarin vrijheid en verantwoordelijkheid centraal staan. Onze Albeda Academie verzorgt opleidingen en trainingen die gericht zijn op het verwerven van kennis en vaardigheden en het ontwikkelen van individuele competenties. En wanneer je ondersteuning nodig hebt bij je loopbaanontwikkeling kun je terecht bij ons Mobiliteitscentrum. Zij kunnen samen met jou kijken welke mogelijkheden er nog meer zijn binnen Albeda.

Naast de arbeidsvoorwaarden die voortvloeien uit de cao mbo biedt Albeda het cafetariasysteem arbeidsvoorwaarden, waarin je je arbeidsvoorwaardenpakket aan je persoonlijke wensen en situatie kunt aanpassen. Voorbeelden zijn onder andere een (elektrische) fiets of e-scooter, contributie sportvereniging en scholing. Ook kun je deelnemen aan diverse leuke en interessante personeelsactiviteiten.

Solliciteren
Albeda hecht waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons innovatiever, creatiever en het werk leuker. Iedereen wordt daarom uitgenodigd te solliciteren.

Ons sollicitatieproces verloopt volledig digitaal via de website. Heb je belangstelling voor de functie, klik dan op de actieknop ‘Solliciteer!’. Een sollicitatie via e-mail kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Je kunt je sollicitatiebrief richten aan Yannick Gosens. De vacature sluit zodra de geschikte kandidaat is gevonden.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.