Maas theater en dans: Stagiair Productie

Maas theater en dans in Rotterdam zoekt een Stagiair Productie voor 32-40 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: geenMaas is een podium en een gezelschap voor jong publiek in Rotterdam. Naast het werk van artistiek directeur René Geerlings, werkt Maas met een pool van professionele makers, die theater en dans maken voor kinderen, jongeren, jong volwassenen, hun familie en vrienden. Maas maakt fysiek theater vanuit universele thema’s en kiest in alles voor een jonge, open blik. Met ons werk prikkelen we kinderen, jongeren en jongvolwassenen om na te denken over zichzelf, de ander en de wereld waarin we samen leven.

We produceren voorstellingen voor vlakkevloertheaters, kleine festivalacts, schoolprojecten voor in de klas en locatietheater. We gebruiken een maximale variatie aan theatrale middelen en vertellen op een lichte, transparante manier. Bij Maas staan er persoonlijkheden op het podium die zichzelf durven laten zien, die zich bewust zijn van hun lichaam en de rollen die ze spelen. Maas is overal te zien: in Rotterdam, de grote en middelgrote steden in Nederland, België en daarbuiten. Per jaar spelen we rond de 400 voorstellingen van ongeveer 10 verschillende producties. Meer actuele informatie vind je op onze website, www.maastd.nl.

Maas theater en dans zoekt een stagiair die het productieteam komt versterken.

Stagiair Productie

32 à 40 uur per week

De stageperiode is van februari tot en met juni 2022. In overleg kan dit ook iets eerder of later zijn.

Je werkt mee aan het realiseren van verschillende voorstellingen en je bent betrokken bij activiteiten die binnen Maas spelen; zowel in het Maaspodium (ons theatergebouw in Rotterdam) als ook voor producties die in huis gerealiseerd worden en op tournee gaan. Je ondersteunt het podiumteam in de voorbereidende en uitvoerende fase en je organiseert zelfstandig kleine projecten.

In je takenpakket zitten onder andere

 • ondersteuning bij de realisatie van producties en activiteiten in Maaspodium
 • ondersteuning tourneebegeleiding vanuit kantoor en op locatie
 • het maken van schema’s en draaiboeken voor de cast en medewerkers
 • het verzamelen van contactgegevens voor een productie
 • het zoeken van rekwisieten en decorstukken voor de voorstelling of activiteit
 • het aanvragen van offertes, reserveren van hotels en treintickets
 • het maken van sejour-lijsten, bestellen van catering en verzorgen van lunch

Je bent

 • een organisatietalent
 • hbo-/mbo-werk- en -denkniveau
 • iemand met een flexibele werkhouding en hands-on-mentaliteit
 • iemand met goede communicatieve vaardigheden
 • enthousiast en assertief
 • iemand met affiniteit met theater
 • bereid om in de avond en het weekend te werken
 • eventueel in het bezit van rijbewijs B

We bieden
Een leuke en afwisselende stage in een dynamische, creatieve omgeving en wij bieden een stagevergoeding van € 350,00 bruto en naar rato.

Interesse?
Stuur je sollicitatie, voorzien van cv en motivatiebrief naar het navolgende e-mailadres. Voor meer informatie kun je terecht bij Sanne Hilhorst, sanne@maastd.nl of 010 200 25 70.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.