Kunstpodium T: Zakelijk Coördinator

Kunstpodium T in Tilburg zoekt een Zakelijk Coördinator voor 14 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 21-11-2021Kunstpodium T is een platform in Tilburg voor talentontwikkeling bij startende kunstenaars. Onze missie is om talent bij jonge beeldende kunstenaars te (blijven) stimuleren en ondersteunen. In onze diverse projecten staan creativiteit, kennisuitwisseling, experiment en collectiviteit centraal. Het team zal vanaf januari 2022 bestaan uit vier medewerkers en een twintigtal vrijwilligers.

Ter uitbreiding en professionalisering van onze organisatie zoeken wij een

Zakelijk Coördinator

14 uur per week

Als zakelijk coördinator bij Kunstpodium T werk je direct naast onze managing director Klaartje. Je vult de artistieke en beleidswerkzaamheden zakelijk aan. Jij wordt helemaal warm als alle administratie goed op orde is en alle puntjes op de i staan. Je taken bestaan onder andere uit het zoeken van sponsoren, mee opzetten van subsidieaanvragen en verantwoordingen. Het schrijven van een zakelijk beleid en deze uitvoerbaar maken, begrotingen maken, contracten opstellen en zakelijke contacten onderhouden.

Wie ben jij?
Jij bent…

 • bekend met de provinciale en nationale kunstwereld en snapt hoe het reilt en zeilt;
 • woonachtig in Brabant;
 • een regelaar;
 • sociaal vaardig en vindt aansluiting bij diverse mensen;
 • iemand die geniet van de puntjes op de i te zetten;
 • in voor een uitdaging binnen een kleine organisatie.

Jij hebt…

 • aantoonbare ervaring in een relevante functie in de culturele sector;
 • een groot zakelijk netwerk;
 • een natuurlijk gevoel voor zaken doen.

Jij kan…

 • unieke kunstvisies vertalen naar unieke marketingvisies;
 • het jargon van de communicatiewereld begrijpelijk maken voor je teamleden;
 • goed in Google Drive werken: al onze werkzaamheden zijn hier gebundeld;
 • onze missie en visie vertalen naar onze bestaande en nieuwe doelgroepen.

Jij kan van ons verwachten…

 • Een enorm netwerk van kunstenaars en instellingen in Brabant.
 • Een salaris conform Museum CAO en reiskostenvergoeding.
 • Een werkplek in het centrum van Tilburg met fijne tuin.
 • Een kleinschalige, vriendelijke organisatie waar plek en respect is voor iedereen.

Klinkt dit als muziek in je oren? Laat dan van je horen! Stuur een motivatie en je CV naar klaartje@kunstpodium-t.com met onderwerp ‘Vacature Marketing- en Communicatiestrateeg’ en zorg dat deze uiterlijk 21 november 2021 bij ons is.

De gesprekken vinden plaats op donderdag 25 november 2021 in Tilburg.

De functie is na een proefperiode voor de duur van één jaar, met uitzicht op verlenging. De startdatum is 3 januari 2022. Voor vragen over de functie neem je contact op met Klaartje Esch via klaartje@kunstpodium-t.com of bel op dinsdag, donderdag of vrijdag naar 06-18 08 11 28.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.