Korthals Stuurman Theaterbureau: Stagiair Marketing/PR

Korthals Stuurman Theaterbureau in Amsterdam zoekt een Stagiair Marketing/PR  voor 32 of 40 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats, Werkervaringsplaats | Sluitingsdatum: 30-10-2021



Korthals Stuurman Theaterbureau bv (voorheen Hummelinck Stuurman) is impresariaat van veertien geweldige artiesten en daarnaast de grootste toneelproducent van Nederland. We zijn gevestigd in een gezellig pand aan de Da Costakade in Amsterdam, vlakbij het Leidseplein. Daar werken we met een klein hecht team, waarbij we ernaar streven iedereen zo veel mogelijk ruimte te geven voor groei in de functies.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en betrokken

Stagiair Marketing/PR

32 of 40 uur per week | eventueel in combinatie met productie of bureau

Ter ondersteuning van de marketing- en publiciteit afdeling zijn wij op zoek naar iemand die

  • graag overlegt met de theaters over de te voeren strategieën;
  • marketingacties bedenkt en uitrolt;
  • assisteert bij het bijhouden van social media kanalen;
  • meewerkt aan marketingplannen per voorstelling;
  • meewerkt aan het onder de aandacht brengen van onze cabaretiers en artiesten.

Indien gewenst, afhankelijk van de planning en in overleg is deze stage te combineren met het ondersteunen van de afdeling boekingen of het assisteren bij het produceren van onze voorstellingen.

Wat wij je bieden
Een stage waarin geen dag hetzelfde is, waar je direct in contact staat met artiesten en collega’s, zelf projecten mag ontwikkelen en op een prachtige plek in Amsterdam met uitzicht op de gracht. Wij bieden een stagevergoeding.

De stagiair wordt begeleid door het hoofd Marketing/PR, waarbij eventuele richtlijnen vanuit school vertaald worden naar de werkzaamheden. In principe zijn wij op zoek naar een stagiair op minimaal HBO niveau, maar een bevlogen theaterliefhebber die een MBO opleiding volgt is ook zeer welkom.

Geïnteresseerd?
Stuur een korte motivatie en je cv naar Femke Barendrecht, femke@korthalsstuurman.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Korthals Stuurman Theaterbureau: 020 616 4004.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.