Gebr. de Nobel: Horeca-Service Medewerker

Gebr. de Nobel in Leiden zoekt Horeca-Service Medewerkers voor gemiddeld 10 uur per week (op oproepbasis) | Vacature voor een Betaalde functie (nachtdiensten), Vrijwillige functie (avonddiensten); Oproepkracht  | Sluitingsdatum: geenGebr. de Nobel is hét podium van Leiden en de regio voor concerten, de club voor Dance tijdens de nacht. De plek waar we andere mensen kunnen ontmoeten en nieuwe muziek leren kennen. De gemeenschappelijke ervaring van muziek zorgt hier voor een sociale verbondenheid.

Gebr. de Nobel geeft ruimte aan die beleving. Er wordt gevierd, bedacht, beleefd en gedeeld. Niets hoeft en niets ligt vast. Omdat het belangrijk is om af en toe ons dagelijks leven even tussen haakjes te zetten.

Heb jij interesse om ons hechte horeca en service team te versterken? Reageer direct!

Gezocht:

Horeca-Service medewerkers

gemiddeld 10 uur per week (op oproepbasis)

Tijdens concerten ben jij het stralende gezicht van Gebr. de Nobel. Je draait bardiensten of je draagt bij aan een optimale serviceverlening aan de bezoekers van Gebr. de Nobel. Jullie zijn onmisbaar voor een fantastische avond van onze bezoekers! Als vrijwilliger kan je werken tijdens concerten (avonddiensten), de nachtdiensten zijn betaald. Werktijden zijn ’s avonds of ’s nachts voor gemiddeld 5 uur per dienst. We vragen een minimale inzet van 2 diensten per maand.

Taken Horeca

 • Barwerkzaamheden.
 • Het zorgen voor optimale dienstverlening.
 • Schoonmaakwerkzaamheden.
 • Glas halen.

Taken Service

 • Het proactief helpen van bezoekers.
 • Het begeleiden van Publieksstromen.
 • Kaartcontrole, beheer gastenlijst.
 • Zorgdragen voor de netheid van het publieksgedeelte.
 • Zorgdragen voor vrije vluchtwegen.
 • Toezicht houden op de naleving van huisregels.

Jij bent…

 • Minimaal 18 jaar.
 • Al dan niet ervaren in de horeca, wij kunnen je alles leren :).
 • Contactvaardig.
 • Teamplayer.
 • Servicegericht.
 • Representatief.
 • Aanpakker.
 • Affiniteit met muziek en evenementen.

Wij bieden
Een uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden binnen een hecht team.

Interesse?
Heb jij interesse om ons team te versterken? Heb je vragen over één van deze functies? Neem dan contact op via sollicitatie@gebrdenobel.nl of stuur ons je CV met een korte motivatie waarom je horeca of service medewerker – betaald of vrijwillig – wil worden bij Gebr. de Nobel.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.