DynamiQ Voices: Zakelijk Leider

DynamiQ Voices in Utrecht zoekt een Zakelijk Leider voor 3 uur per week / nader te bepalen aantal uur | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Nader te bepalen, Parttime | Sluitingsdatum: 30-10-2021DynamiQ Voices is het eerste (semi-)professionele queer koor van Nederland waarbij jonge leden (18-35) de kleurrijke LGBTQIA+ community vertegenwoordigen. Het koor biedt vanaf januari 2022 een ‘thuis’ waar queer jongeren zich muzikaal en artistiek kunnen ontwikkelen.

Door de oprichting van DynamiQ Voices bieden wij unieke kansen om letterlijk en figuurlijk onze stem te gebruiken om de zichtbaarheid van queer jongeren te vergroten. Met haar boodschap van inclusiviteit, en met de verbindende kracht van muziek, maakt het koor een dynamische connectie met het publiek om zo aandacht te vragen voor ontwikkelingen binnen de maatschappij. Door, voor en samen met de community, om zo deuren te openen en de jongeren hun eigen stem te geven.

De artistieke doelen van het koor zijn optredens bij de vele Europese prides, Various Voices (Bologna, 2023), educatieve projecten, congressen en bijvoorbeeld samenwerkingen met diverse artiesten.

Zakelijk Leider

3 uur per week / nader te bepalen

DynamiQ Voices is op zoek naar een ervaren zakelijk leider, die in staat is dit bijzondere koor te ondersteunen in het bereiken van haar doelen. Ben jij degene die samen met ons kan dromen, en over de juiste vaardigheden beschikt om deze dromen te realiseren? Heb je een passie voor muziek en zie je in wat een kracht en potentie dit koor met zich meebrengt? Heb jij affiniteit met de doelgroep en de maatschappelijke doelen die het koor zichzelf stelt? Ben jij degene die met creativiteit en doorzettingsvermogen fondsen en sponsoren weet binnen te halen, en zo de financiële gezondheid van het koor weet te waarborgen?

Wij zoeken iemand die leiding kan geven aan dit ambitieuze koor in de startblokken, en dit samen met de muzikaal artistiek leider weet uit te bouwen tot een succesvol koor dat geniet van bekendheid waarmee het haar maatschappelijke impact kan verwezenlijken.

Als artistiek muzikaal leider zal Richard Schoonhoven het beste bij de leden naar boven halen. Hij zal de jongeren de juiste handvatten bieden om met hen het hoge muzikale en artistieke niveau te bereiken. Dit doet hij onder andere vanuit zijn organisatie Moonyard Productions, Amsterdam. Als producent richt hij zich op (internationale) koorproducties waarbij amateur koorleden succesvol in een professionele ervaring worden ondergedompeld en hierdoor op een professioneel niveau schitteren.

Kernactiviteiten (taken):

 • Eindverantwoordelijk voor het functioneren van DynamiQ Voices op zakelijk gebied;
 • Ontwikkelen en bewaken van de missie, doelen en langetermijnvisie, samen met de artistiek muzikaal leider;
 • Eindverantwoordelijk voor de subsidie- en fondsenaanvragen en het voeren van beleid hierop;
 • Ontwikkelen van sociaal en cultureel ondernemerschap;
 • Meedenken over en mee opzetten van projecten;
 • Relaties opzetten en onderhouden met financiële partners;
 • Contact onderhouden met het bestuur, onder andere via het deelnemen aan bestuursvergaderingen.

Functie-eisen:

 • Ervaring in leidinggevende functies en inclusief leiderschap;
 • Zakelijk inzicht en financiële kennis;
 • Geëngageerd en maatschappelijk betrokken;
 • Mensenkennis en sterke sociale vaardigheden;
 • Ondernemend.

Wij bieden:
Wij bieden unieke uitdagingen en de ruimte om DynamiQ Voices verder richting te geven. Daarnaast gaan wij graag in overleg over zakelijke randvoorwaarden voor deze positie.

Ben jij de toekomstig zakelijk leider van DynamiQ Voices?
Stuur dan vóór 30 oktober 2021 je sollicitatiebrief + curriculum vitae naar: info@dynamiqvoices.com. Wij zullen contact met je opnemen voor het inplannen van een gesprek.

Voor meer informatie over deze vacature:
Richard Schoonhoven, muzikaal artistiek leider, tel: 06 – 133 274 74. Carina van Hoof, oprichtster, tel: 06 – 450 690 12.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.