CultuurWerkt!: Accountmanager Culturele Partners

CultuurWerkt! in Amsterdam zoekt een Accountmanager Culturele Partners voor 32 tot 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 01-11-2021CultuurWerkt! is hét cultureel lidmaatschap voor werkend Nederland. Wij maken bezoek aan theater, musical, film, musea, concerten of familievoorstellingen aantrekkelijk met exclusieve aanbiedingen. Zo verrijken, verrassen en inspireren we medewerkers en versterken wij het bedrijfsleven. Wij zijn een jong team, vol ambitie, met een hart voor cultuur en de drive om iedere dag succesvol te zijn.

Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar een ervaren

Accountmanager Culturele Partners

32 tot 40 uur per week

Twee dagen per week ben je bezig ben je druk met het werven van nieuwe culturele partners en twee dagen per week met operationele taken.

Werven nieuwe culturele partners (twee dagen per week):
We hebben een lidmaatschap waarmee onze leden met voordeel kunnen genieten van kunst en cultuur en jij zorgt ervoor dat we nieuwe aanbiedingen van culturele partijen binnen halen. Samen met de productmanager ben je dé schakel met onze culturele partners.

 • Je zorgt voor een kwalitatief en divers aanbod;
 • Je staat dagelijks in contact met marketeers en salesmedewerkers van culturele instellingen – van theaters tot musea, producenten, festivals, orkesten en meer;
 • Je zorgt ervoor dat CultuurWerkt! voor de cultuurpartners nog waardevoller wordt;
 • Je bent twee dagen per week op zoek naar nieuwe samenwerkingspartners om het culturele aanbod uit te breiden. Daarbij houd je je salestarget scherp in het oog;
 • Je zorgt ervoor dat de culturele producties zo effectief mogelijk ingezet worden via de marketingkanalen voor een zo hoog mogelijke conversie en je evalueert de ingezette middelen met de cultuurpartners;
 • Up-to-date houden van het CRM systeem.

Operationele werkzaamheden (twee dagen per week)

 • Je gaat niet alleen op zoek naar nieuw aanbod maar zorgt er ook voor dat dit op de website komt te staan en gedeeld wordt met onze leden.
 • Je gaat aan de slag met het opmaken van de diverse mailings die wekelijks verstuurd worden. De inhoud van deze mailings stem je af met de productmanager;
 • Het opmaken van aanbiedingen voor op de website.

Waar en met wie kom je te werken?
Binnen het team van CultuurWerkt! werk je nauw samen met enthousiaste collega’s. Met de productmanager bespreek je de plannen, de voortgang en de resultaten maar natuurlijk ook jouw ambitie en persoonlijke ontwikkeling.

In het huidige team staan groei, innovatie en resultaat centraal. Nieuwe ideeën en initiatieven worden zeker gewaardeerd om zo met elkaar te bedenken hoe we het morgen nog beter kunnen doen dan vandaag.

Wie ben jij?
Energiek, zo word je vaak omschreven door familie en vrienden. Ben jij iemand die denkt in oplossingen, die niet opgeeft, die makkelijk de hoofd- van de bijzaken onderscheidt? Iemand die doorzet ook al zit het even tegen? Mooi! Dan past deze baan goed bij jou. We zoeken een accountmanager culturele partners die excelleert in het leggen van contacten met nieuwe culturele partners en het kan afronden met een nieuwe aanbieding. Je bent ondernemend en je ziet het als een uitdaging om potentiële partners proactief te benaderen en enthousiast te maken voor samenwerking met CultuurWerkt!. Kortom, je bent resultaat gedreven.

 • Je bent ondernemend, communicatief sterk, zelfstandig en gewend om met (externe) klanten samen te werken;
 • Je hebt ervaring met (online) marketing en weet hoe je een salesgesprek voert;
 • Je bent sterk op zowel commercieel, relationeel en operationeel niveau;
 • Je hebt gevoel voor branding en communicatie;
 • Je weet wat er speelt in de cultuursector;
 • Je bent resultaat- en marktgericht;
 • Je hebt ervaring met CRM (HubSpot);
 • Je kan goed overweg met e-mailmarketing & WordPress.

Wat bieden wij jou?
Een zelfstandige functie binnen een ondernemende en ambitieuze organisatie.
Een competitief salaris afhankelijk van opleiding en werkervaring en een goed arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. laptop, 13de maand, reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld, een vergoeding voor telefoonkosten en een vergoeding om culturele voorstellingen te bezoeken.

Je start op basis van een tijdelijke arbeidsovereenkomst, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Ben jij onze nieuwe collega?
Heb jij een passie voor cultuur, klanten en marketing en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan vandaag nog, je krijgt binnen 7 dagen bericht. Je motivatiebrief met CV kan tot uiterlijk 1 november 2021 gemaild worden naar margreet@cultuurwerkt.nl. Voor meer informatie en vragen over de vacature kun je contact zoeken met Janneke van Wanrooij, productmanager 06–15 16 60 70 of janneke@cultuurwerkt.nl.

Tot slot
Over je werkervaring lezen we graag in je CV. In je begeleidende brief overtuig je ons door te vertellen over:

 • Welke kansen je ziet op het gebied van marketing en het cultuuraanbod om CultuurWerkt! nog waardevoller te maken voor klanten én de cultuurpartners en hoe je daar werk van zou willen gaan maken.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.