Column Film: Stagiair(e) Office Manager

Column Film in Amsterdam zoekt een Stagiair(e) Office Manager voor 40 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: 20-11-2021Column Film is een Amsterdams productiebedrijf dat dramaseries, speelfilms en documentaires ontwikkelt en produceert voor de Nederlandse en internationale markt. Het richt zich op het maken van een gevarieerd palet aan kwalitatieve films- en tv-series, die stuk voor stuk hun publiek kunnen vinden. Recente producties zijn onder andere ‘Vlucht HS13’, ‘Patser’, ‘Het nieuwe Artis’, ‘Ik weet wie je bent’, ‘Retrospekt’, ‘Grenslanders’ en ‘Jackie & Oopjen’. Momenteel is de achtdelige historische dramaserie ‘De stamhouder’ in productie. Column Film maakt sinds 2014 deel uit van de TM Group en deelt het kantoor samen met onder andere Tuvalu Media in de Houthavens in Amsterdam.

Stagiair(e) Office Manager

40 uur per week

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde stagiair(e) office manager. De office manager is een spin in het web en (mede) verantwoordelijk voor het praktische reilen en zeilen van ons kantoor. Deze rol vereist een ‘hands-on’-mentaliteit. Je bent zeer servicegericht en houdt van diversiteit in je werkzaamheden. Wij zien graag dat bij jou gastvrijheid op nummer één staat en dat je weet hoe je bezoekers op de juiste manier ontvangt en welkom heet. Je bent enthousiast in het opnemen van de telefoon en het ontvangen van gasten. Je zorgt voor het soepel verlopen van vergadering en besprekingen. Wij zien graag dat je het leuk vindt ervoor te zorgen dat zowel je collega’s als gasten zich thuis voelen op kantoor. Je krijgt de kans om binnen het bedrijf mee te draaien en ervaring op te doen binnen de film- en televisiebranche. Daarnaast ben je ouder dan 18, beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift, ben je representatief, proactief, werk je nauwkeurig en heb je sterke communicatieve eigenschappen.

Werkzaamheden

 • Ervoor zorgen dat iedere ochtend het kantoor up and running is;
 • Het ontvangen en verzorgen van gasten, begeleiden van meetings;
 • Het aannemen en verwerken van telefoongesprekken en e-mails;
 • De verwerking van de inkomende en uitgaande post zoals contracten, scripts et cetera;
 • Het beheren van de agenda: maken van afspraken, plannen van vergaderingen en het maken van reserveringen et cetera;
 • Het regelen van facilitaire zaken zoals het inkopen van kantoorartikelen;
 • (Digitaal) archiveerwerk;
 • Overige (administratieve) werkzaamheden ter ondersteuning van de assistent producent, denk hierbij onder andere aan digitale facturen- en contractenadministratie.

Wat wij aanbieden

 • Een fulltime stage, voor de duur van 6 maanden;
 • Een marktconforme stagevergoeding;
 • Een gevarieerde en uitdagende stage, met ruimte om jezelf verder te ontwikkelen;
 • Een kennismaking met de Nederlandse film- en televisie-industrie en alles wat daarbij komt kijken.

Je zult gedurende de hele stage worden begeleid door de assistent producent. Hij/zij zal je meenemen in alle dagelijkse werkzaamheden, waarna deze meer en meer aan jou worden overgedragen. Uiteindelijk zal je steeds meer taken zelfstandig uitvoeren en steeds meer zelf de verantwoordelijkheid gaan dragen voor deze taken. Natuurlijk zal de assistent producent en eventueel de project supervisor je hierbij blijven ondersteunen waar nodig en blijft er gedurende de hele stageperiode ruimte voor het stellen van vragen en voor overleg; je staat er nooit alleen voor.

Ben jij een enthousiaste, leergierige, stagiair(e) die van aanpakken weet en ben jij op korte termijn beschikbaar voor een periode van 6 maanden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur je cv en motivatie zo snel mogelijk per e-mail naar office@columnfilm.com ter attentie van Rik Aarts. Vermeld daarbij per wanneer je beschikbaar bent, de startdatum gaat in overleg.

Voor vragen over deze functie kun je bellen naar 020 572 27 00 of mailen naar office@columnfilm.com.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.