CKC & partners: Medewerker Communicatie

CKC & partners in Zoetermeer zoekt een Medewerker Communicatie voor 0,6-0,8 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 31-10-2021CKC & partners is het centrum voor amateurkunst, cultuurparticipatie en cultuur- en techniekeducatie in Zoetermeer. Onze droom is om elke Zoetermeerder in contact te laten komen met kunst, cultuur en techniek. Jong, oud, onder schooltijd en in de vrije tijd, omdat creativiteit en verbeeldingskracht vaardigheden zijn waar je veel plezier van hebt en je tegelijkertijd steviger in de maatschappij zetten. Een bijzonder leuke klus waar we met ons team elke dag aan bouwen.

CKC&partners zoekt per direct een

Medewerker Communicatie

0,6-0,8 fte | Het betreft een aanstelling voor 3-4 dagen per week (60% – 80%)

Jij houdt ervan om verhalen te delen, en zorgt dat al het moois dat in, om en met CKC & partners gebeurt wordt vertaald naar goede content. Van verhalen over leerlingen en docenten tot de introductie van nieuwe programma’s, je brengt het tot leven in teksten en beelden en ondersteunt daarmee onze missie: kunst en cultuur voor iedere Zoetermeerder.

Je tovert met je verhalen een glimlach op het gezicht van je lezers en laat zien hoe veelzijdig CKC & partners als cultureel collectief is. Dat betekent onder andere dat je jouw scala aan communicatiemiddelen strategisch inzet: kies je voor een persbericht, neem je het mee in de nieuwsbrief, op de socials of zoek je een samenwerking met een partner in de stad? Een belangrijk deel van je functie is dat je het management en collega’s adviseert over de communicatiemix en -strategie.
Het is een functie met veel zelfstandigheid. We gaan ervan uit dat je dit aankunt, maar dat je ook goed in teamverband functioneert. Je maakt deel uit van het team Marketing, Verkoop en Communicatie.

Een aantal van je taken:

 • Je ontwikkelt mede het (online) communicatiebeleid en zorgt voor de uitvoering.
 • Je bent verantwoordelijk voor het (her)schrijven van content voor de sociale media, persberichten, nieuwsbrieven, webteksten etc.
 • Je bent een goede gesprekspartner voor kunstenaar-docenten, managers en samenwerkingspartners.
 • Je kunt creatieve (online)communicatiecampagnes en – concepten bedenken.

Wij bieden je een uitdagende baan in een inspirerend, artistieke omgeving, namelijk bij het cultureel netwerk van Zoetermeer: CKC & partners. Wij zetten ons in om mensen te inspireren met en voor kunst & cultuur!

Daarnaast bieden we je een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband en arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de CAO Kunsteducatie.

Jouw profiel

 • Je beschikt over aantoonbare ervaring in het schrijven van teksten en hebt minimaal 3 jaar werkervaring;
 • Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur communicatie;
 • Je hebt een uitstekend tekstgevoel en plezier in het schrijven en redigeren van teksten;
 • Je hebt affiniteit met kunst & cultuur;
 • Je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal zeer goed in woord en geschrift;
 • Ervaring met Canva is een pré;
 • Je bent bekend met storytelling en contentmarketing.

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en ben je enthousiast geworden over deze functie? Stuur dan je CV en motivatie per e-mail naar cschippers@ckc-zoetermeer.nl

Je kunt op deze vacature reageren t/m 31 oktober 2021.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Carla Schippers via cschippers@ckc-zoetermeer.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.