Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta: Medewerker Communicatie & Programmering

De Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta in Hellevoetsluis zoekt een Medewerker Communicatie & Programmering voor 24-28 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 08-11-2021Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta groeit toe naar een brede maatschappelijke bibliotheek. Wij werken met elkaar aan een inspirerende lees- en leercultuur en stimuleren ontmoeting en persoonlijke ontwikkeling. Daarmee dragen we bij aan participatie in de samenleving en gelijke kansen voor iedereen. De bieb is immers niet alleen een huis van boeken maar vooral een huis voor mensen. Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta heeft zeven vestigingen op Voorne en Goeree-Overflakkee. We werken intensief samen met het onderwijs, cultuurhuizen, de gemeenten, maatschappelijke instellingen en natuurlijk met andere bibliotheken in de regio.

Voor ons team marketing en communicatie zoeken wij een enthousiaste en initiatiefrijke

Medewerker Communicatie & Programmering

24-28 uur per week

Gaat je hart sneller kloppen van cultuur en educatie? Ben je maatschappelijk betrokken? Ben jij een denker én zeker ook een doener? Ben je in staat meerdere ballen tegelijk in de lucht te houden en krijg je dingen voor elkaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Samen met je naaste collega’s zorg jij voor een heel goede communicatie van onze veelzijdige dienstverlening. Het ene moment ben je druk bezig met het schrijven van teksten, het andere moment werk je aan onze website(s), zit je op onze socials of verzorg je ons drukwerk. Je denkt en werkt mee met ons programmeringsteam en je bent actief betrokken bij (nieuwe) marketingcampagnes. Kortom: jij bent een echte duizendpoot!

Jij

 • hebt HBO werk- en denkniveau en (enige) relevante werkervaring;
 • hebt hart voor cultuur & educatie;
 • bent een teamplayer, maar ook in staat om zelfstandig te werken;
 • bent flexibel en leergierig;
 • bent proactief, innovatief en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • bent uitstekend thuis in de wereld van social media;
 • hebt bij voorkeur ervaring met AdobeSuite, zoals InDesign en Photoshop en CMS-systemen, zoals WordPress.

Wij

 • bieden een marktconform maandsalaris op basis van CAO Openbare Bibliotheken, schaal 6, doorgroei is mogelijk. De functie is voor 24 of 28 uur per week;
 • zorgen voor een uitdagende functie in een stimulerende werkomgeving;
 • geven je een contract voor de duur van een jaar. Een vast dienstverband is het doel;
 • vinden flexibel werken belangrijk en we maken goede afspraken over thuiswerken;
 • zorgen voor een laptop en mobiele telefoon van de zaak;
 • bieden bovenal volop ruimte voor groei en initiatief in een team enthousiaste collega’s.

Solliciteren?
Stuur je motivatie en c.v. naar sollicitaties@bzhd.nl. Solliciteren kan tot 8 november 2021. De eerste gesprekken plannen we in week 46. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met Jaleesa Wilson, Coördinator Marketing en Communicatie op 06 2727 5335 of jwilson@bzhd.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.