Bibliotheek Rijn en Venen: Programmeur Cultuur

Bibliotheek Rijn en Venen in Alphen aan den Rijn zoekt een Programmeur Cultuur voor 24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 25-10-2021Onze Bibliotheek bruist van de culturele activiteiten. We maken taal, verhaal, kunst, duurzaamheid, erfgoed en talentontwikkeling toegankelijk voor onze vele bezoekers.

We zoeken een

Programmeur Cultuur

24 uur per week

Zet jij namens onze Bibliotheek cultuur op de kaart?
Voor ons team programmering zoeken we een programmeur die een inspirerend cultureel programma neerzet, waaronder de invulling van ons Zin in Zondag concept. De programmering draait vaak om het geschreven en gesproken woord. Gekoppeld aan de actualiteit en trends én passend bij de Bibliotheek agenda zoals de (Kinder)Boekenweek of de Nationale Voorleesdagen. Je organiseert ook lezingen, debatten en exposities. Je ontwikkelt het programma samen met een extern netwerk en voert het samen uit.

Heb jij een groot hart voor cultuur? Heb je ervaring in programmeren en organiseren van activiteiten? Heb je volop ideeën, ben je creatief en oplossingsgericht? Ben je een natuurlijke beïnvloeder, een netwerker en sterk in relatiemanagement? Kun je andere mensen net zo enthousiast maken als jijzelf bent? Ben je ook nog ondernemend, houd je van een stevige uitdaging en heb je een ‘doen’ en ‘alles kan’ mentaliteit?

Dan zijn we op zoek naar jou als onze nieuwe programmeur voor 24 uur per week.

Weten wat wij je allemaal te bieden hebben naast een enthousiast team, een dynamische Bibliotheek en goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een inschaling in schaal 8 (CAO Openbare Bibliotheken)? Stuur je sollicitatie uiterlijk 25 oktober aan vacature@bibliotheekrijnenvenen.nl t.a.v. Martine Roodenburg. Heb je een vraag, stuur deze dan ook per mail aan ons toe. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Wij willen een afspiegeling zijn van de maatschappij. Daarom gaan we voor inclusie en diversiteit. Iedereen is uniek en heeft unieke talenten. Juist de verschillen in mensen maken ons een nog betere Bibliotheek.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.