Bibliotheek Oostland: NT2 Docent

Bibliotheek Oostland in Berkel & Rodenrijs, Pijnacker zoekt een NT2 Docent voor 18 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Tijdelijk | Sluitingsdatum: 10-11-2021Bibliotheek Oostland is een innovatieve organisatie, die een inspirerende leeromgeving en dynamische ontmoetingsplek in iedere kern van Oostland biedt. We ondersteunen jong en oud in de ontwikkeling van talenten en basisvaardigheden, stimuleren tot een leven lang leren en bieden een platform aan mensen en organisaties om kennis te delen.

Voor ons Taalhuis zijn we op zoek naar een

NT2 Docent (m/v)

18 uur per week

Het Taalhuis Oostland is onderdeel van de Bibliotheek Oostland en al jaren actief als Taalhuis. Samen met de Z-route coördinator en gebruik van de PiëzoMethodiek begeleid je de deelnemers naar zelfredzaamheid in de samenleving van Oostland.

Wat ga je doen?
Je gaat lessen verzorgen voor de deelnemers van de Z-route. Dit is een onderdeel van het inburgeringsprogramma waarbij jij ze gaat helpen! Jij gaat de deelnemers zowel groepslessen als individuele lessen geven, ook maak je studiemateriaal en lesplannen op en stelt concrete doelen. Verder speel jij naadloos in op de culturele verschillen en stimuleert actief gebruik van de Nederlandse taal.

Wat vragen wij van jou

 • Je hebt een relevante afgeronde Hbo-opleiding.
 • Je beschikt over competenties die voldoen aan de richtlijnen voor het Keurmerk Blik op Werk (inclusief certificaat).
 • Je hebt ervaring met NT2 onderwijs en methodieken.
 • Je hebt affiniteit met deze specifieke doelgroep / alfacursisten.
 • Je hebt voldoende digitale vaardigheden om de lessen online te kunnen geven met bijvoorbeeld Teams, Zoom, en je kunt gebruik maken van bijvoorbeeld PowerPoint tijdens de lessen, en dergelijke.
 • Je kunt differentiëren en afstemmen op individu.
 • Je bent zeer flexibel en kunt improviseren.
 • Je kunt praktijkgericht en buitenschools leren onderwijzen.
 • Je geeft coaching in de les.
 • Je leert deelnemers empowerment en zelfsturend leren.
 • Je kunt zelf technisch en functioneel lezen en schrijven.
 • Je beschikt over uitstekende mondelinge vaardigheden.

Wat bieden wij?
Een leuke en uitdagende functie in een moderne en professionele bibliotheek die voortdurend in beweging is. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Openbare Bibliotheken. Het salaris is gebaseerd op schaal 7, afhankelijk van opleiding en ervaring, en bedraagt minimaal € 2.385,- en maximaal € 3.162,- bruto per maand bij 36 uur per week. Werkdagen worden in overleg vastgesteld. Het betreft een projectovereenkomst met tijdelijk dienstverband. Dit is van 1 januari 2022 tot 31 december 2022.

Meer informatie?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Esther de Wit, 06- 53615876 of e.dewit@bibliotheekoostland.nl. Heb je belangstelling voor deze vacature dan ontvangen wij graag jouw CV met korte motivatie voor 10 november 2021. Je kunt dit sturen naar a.naafs@bibliotheekoostland.nl. De gesprekken zullen plaatsvinden in week 47.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.