Batavierhuis: Projectmedewerker

Het Batavierhuis - Rotterdam

Het Batavierhuis in Rotterdam zoekt een Projectmedewerker voor 24-32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 01-11-2021Stichting het Batavierhuis, opgericht in 2018, is een onafhankelijke muziekmakersplek en broedplaats voor ondernemende kunstenaars met als doel Rotterdams talent zich verder te laten ontwikkelen en het Rotterdamse culturele (muziek) leven te verrijken.

De kracht van het Batavierhuis ligt in de combinatie van goede faciliteiten, een inspirerend netwerk en financiële laagdrempeligheid. Er is geen ander voorbeeld te bedenken van een huis voor talentontwikkeling waar een zo grote groep makers in een zo goed geoutilleerde ruimte tegen deze gunstige voorwaarden in artistieke vrijheid kan werken en ontwikkelen. Het Batavierhuis beschikt over werkruimtes, diverse repetitieruimtes, twee concertzalen, een studio, een fotostudio, een vergaderzaal en een bar. Het Batavierhuis werkt verbindend en is verankerd in de stad. Het Rotterdams publiek heeft er een podium voor muziek bij, bespeeld en gedragen door de muzikanten.

Het Batavierhuis levert hiermee een positieve bijdrage aan Rotterdam als trekpleister voor talent, als place to be voor muzikanten en als experimenteel podium voor publiek. Een te gekke werkplek waar de hele dag muziek klinkt en inspirerende, talentvolle, creatieve mensen in en uit lopen.

Het Batavierhuis zoekt per 1 januari 2022 een

Projectmedewerker

24-32 uur per week

De projectmedewerker van het Batavierhuis verzorgt facilitaire werkzaamheden en is verantwoordelijk voor een representatieve, veilige en ordelijke omgeving. De projectmedewerker zorgt voor verzorgde en opgeruimde gemeenschappelijke ruimtes van het Batavierhuis en spreekt indien nodig gebruikers hier op aan. De projectmedewerker ziet toe op een veilig gebruik van het huis en onderhoudt contact met de verschillende toeleveranciers. De projectmedewerker organiseert in samenspraak met de directie de jaarlijkse bhv-cursus en zorgt voor maandelijkse controle van de BMI (BrandMeldInstallatie) en andere veiligheidsmiddelen. De projectmedewerker is het eerste aanspreekpunt voor gebruikers als het gaat om defecten, storingen of andere problemen en verricht klein reparaties en onderhoudswerkzaamheden zoals het vervangen van lampen en batterijen, het ontluchten van cv’s, et cetera.

De projectmedewerker van het Batavierhuis verzorgt administratieve en communicatiewerkzaamheden en is verantwoordelijk voor een overzichtelijke en gestructureerde gebruikers- en concertadministratie. De projectmedewerker verwerkt de aanmeldingen van nieuwe Batavieren, notuleert Batavierenvergaderingen, maakt specificatieoverzichten van concerten, stelt nieuwsbrieven op en houdt de website bij. Ook maakt de projectmedewerker maandelijkse overzichten van de concerten en verspreidt deze.

De projectmedewerker van het Batavierhuis verricht operationele werkzaamheden en ziet toe op regelmatige aanvulling van de voorraden van het Batavierhuis zoals de bar-, keuken- en schoonmaakvoorraden. De projectmedewerker van het Batavierhuis houdt contact met externe partijen als het gaat om het kassasysteem, het sleutelbeheer en beheert deze.

De projectmedewerker heeft een proactieve instelling en is bereid alle voorkomende werkzaamheden snel en adequaat uit te voeren. De projectmedewerker is werkzaam onder directe supervisie van de directeur van Stichting het Batavierhuis en legt daar ook verantwoording aan af.

Wie zoeken we?
We zoeken een proactieve, zelfstandige en opgewekte persoonlijkheid met de volgende kwalificaties:

 • Je bent een zelfstarter, ‘ziet’ het werk, pakt zaken zelfstandig op en voert ze direct uit
 • Je bent tussen de 24 en 32 uur beschikbaar en hebt een flexibele werkhouding
 • Je hebt hbo-werk- en -denkniveau
 • Je hebt een goed gevoel voor verhoudingen
 • Je hebt affiniteit met kunst en cultuur, in het specifiek muziekgerelateerde kunsten
 • De Nederlandse en Engelse taal beheers je goed, in zowel woord als geschrift
 • Je kunt goed overweg met verschillende computerprogramma’s zoals Outlook, Word en Excel, Mailchimp, Stager

Wat bieden we je?

 • Een afwisselende functie in een inspirerende en dynamische werkomgeving
 • Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, met kans op verlenging
 • Een marktconform salaris (inclusief 8% vakantietoelage)
 • Je kunt flexibel werken en je eigen tijd indelen

Heb je interesse?
Als je enthousiast bent en je herkent je in het profiel willen we graag kennismaken. Je kunt je motivatiebrief en cv vóór 1 november 2021 (maximaal 3 A4 totaal) sturen naar info@batavierhuis.nl ter attentie van Ellen van der Windt onder vermelding van “Sollicitatie projectmedewerker”.

 • De sollicitatiegesprekken vinden op maandag 15 november plaats. De procedure bestaat uit twee gesprekken, een tweede gesprek bepalen we in overleg met jou.
 • De startdatum is 1 januari 2022.

Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen met Ellen van der Windt via info@batavierhuis.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.