Akoesticum: Medewerker Reserveringen

Akoesticum in Ede zoekt een Medewerker Reserveringen voor 32 tot 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 31-10-2021Als nationaal trainingscentrum voor muziek, dans en theater gelooft Akoesticum dat kunst onmisbaar is voor ontplooiing van mensen en voor verbinding in de maatschappij. Vanuit die gedachte draagt Akoesticum sinds 2014 bij aan een betere samenleving met de podiumkunsten als inzet. Akoesticum is een bijzondere ontwikkelplek om samen te komen, te leren, experimenteren, creëren, repeteren en elkaar te inspireren. Een plek waar je rijker uit komt dan je er in ging.

Gelegen aan de rand van de Veluwe in een voormalige kazerne uit 1906 ontvangt Akoesticum op dagelijkse basis groepen uit binnen- en buitenland voor één- of meerdaagse repetities, workshops, trainingen en ontwikkelprogramma’s. Van (inter)nationale jeugdorkesten tot danscursussen voor zestigplussers, maar ook de zakelijke markt maakt graag gebruik van de creatieve omgeving van Akoesticum. Daarnaast biedt Akoesticum als podium een breed scala aan publieksvoorstellingen aan, van try-outs tot karakteristieke voorstellingen en concerten.

Wij zoeken voor onze afdeling Reserveringen per direct

Medewerker Reserveringen

32 tot 40 uur per week

Het team Reserveringen is het eerste aanspreekpunt voor ieder verblijf bij Akoesticum. Je staat klanten te woord, behandelt aanvragen, ontvangt en adviseert over mogelijkheden en kosten, stelt offertes op, bevestigt overeengekomen afspraken, verwerkt boekingsgegevens in het reserveringssysteem, stemt gemaakte afspraken af met collega’s en bewaakt opvolging en afwikkeling van boekingen. Je ziet kansen, denkt in oplossingen, houdt overzicht en bent stressbestendig. Akoesticum bestaat uit een klein en veelzijdig team. Dit betekent dat er ook veel ruimte is voor eigen input, initiatief, ideeën en persoonlijke ontwikkeling.

Jij hebt 

 • MBO niveau 3-4 of HBO werk- en denkniveau.
 • Goede communicatieve eigenschappen (Nederlands en Engels).
 • Oog voor detail en overtuigingskracht.
 • Kennis en ervaring met reserveringssystemen is een pre. 

Jij bent 

 • Nauwgezet, grondig en secuur, klantgericht, kwaliteitsgericht en flexibel.
 • Oplossingsgericht; richt je niet op problemen, maar op oplossingen.

Wij bieden 

 • Een inspirerende culturele omgeving met gezellige, informele werksfeer.
 • Een team van leuke collega’s.
 • Een plek waar ruimte is voor eigen initiatief, waar je ideeën worden gehoord en waar je vertrouwen krijgt het verschil te maken; met mogelijkheden voor ontwikkeling en scholing.
 • Een functie van 32 tot 40 uur.
 • Een contract voor één jaar met uitzicht op verlenging.
 • Salaris volgens CAO Nederlandse Podia, functiegroep 4; periodiek afhankelijk van ervaring. 

Interesse?
Stuur je motivatie en CV vóór 1 november 2021 naar info@akoesticum.org ter attentie van Anita Staal. Vragen? Mail ons gerust.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.