Administratiekantoor ASK: Administrateur

Administratiekantoor ASK in Amsterdam zoekt een Administrateur voor 24-36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: geenASK, administratiekantoor voor de culturele en creatieve sector: podiumkunsten, erfgoed, cultuureducatie, beeldende kunst, maar ook overkoepelende culturele organisaties, en nog veel meer.

Wij hebben een prachtig kantoor in Amsterdam waar we graag samenwerken, maar we werken ook veel vanuit huis of bij onze klanten. Wij verzorgen op een efficiënte manier de financiële administratie en de salarisadministratie voor onze klanten. We geven financieel- en fiscaaladvies. Wij werken met Exact Online, Basecone, Blue10, Visionplanner, Elsevier Nextens, Office365 en andere software. Het optimaliseren van de processen vinden wij belangrijk dus onze manier van werken verandert met de tijd mee.

Administrateur

24-36 uur per week

Wie zoeken we?
Wij zoeken een (ervaren) administrateur. Je hebt een goed cijfermatig inzicht en analytisch denkvermogen. Je vindt het leuk om in een kleine organisatie te werken. Je hebt affiniteit met de culturele sector. Je vindt het leuk om contact te hebben met onze klanten en een goede relatie met ze op te bouwen.

Wat ga je doen?

 • Je begeleidt een eigen klantenkring bij het digitaal verwerken van de verschillende boekstukken en zorgt ervoor dat deze op de juiste wijze in de administratie komen.
 • Je verzorgt tussentijdse rapportages.
 • Na afloop van het jaar stel je de jaarrekening op en maak je het jaarwerkdossier.
 • De exacte invulling van de werkzaamheden is afhankelijk van jouw ervaring.

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt hbo-niveau.
 • Je hebt een goed cijfermatig inzicht.
 • Je bent klantgericht en een teamplayer.
 • Je bent accuraat, flexibel en resultaatgericht.
 • En heel belangrijk, affiniteit met de culturele sector.

Wat wij bieden

 • Een aantrekkelijke en afwisselende baan binnen een dynamische, informele organisatie met korte lijnen en ruimte voor eigen initiatief.
 • Een salaris gebaseerd op opleiding en ervaring, een pensioenregeling en reiskostenvergoeding.
 • Een aanstelling van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om vanuit huis te werken.

Interesse?
Ben je benieuwd naar deze uitdagende functie en lijkt het je leuk om jaarrekeningen voor culturele organisaties te maken? Dan maken we graag kennis met je! Stuur je sollicitatie naar vacature@kantoorask.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.