Vis à Vis: Bureaumedewerker

Vis à Vis in Almere zoekt een Bureaumedewerker voor 0,8 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenTheatergezelschap Vis à Vis maakt al 31 jaar uniek theaterspektakel op locatie. Luchtige comedy, verbluffend spektakel en vernuftige verhaallijnen leiden het publiek met een knipoog langs de afgrond van zware dilemma’s. In al het theatrale geweld blijft de kleine menselijke maat de hoofdrol spelen.

Sinds twaalf jaar is het gezelschap gevestigd in Almere Poort, met een eigen speellocatie, kantoor en restaurant. De afgelopen jaren heeft Vis à Vis de grootschalige voorstellingen MARE en ROBOT gespeeld. Jaarlijks ontvangt het gezelschap gemiddeld 30.000 bezoekers.

De voorstelling speelt in de buitenlucht, de tribunes met een capaciteit van ruim 500 toeschouwers zijn overdekt. De eigen locatie wordt ook ingezet om andere theatrale acts of bands te ontvangen. In de zomer van 2021 speelt Vis à Vis de voorstelling WILD, waar we met een coronaproof opstelling zoveel mogelijk mensen proberen te ontvangen.

Voor versterking van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste

Bureaumedewerker

voor 4 dagen per week tot en met juni 2022, met intentie tot verlenging

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, klantgerichte collega. Je bent vriendelijk en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Je werkt nauwkeurig, oplossingsgericht, bent betrouwbaar, stressbestendig, flexibel en beheerst de Nederlandse taal goed. Omdat je werkt met o.a. een kaartverkoopsysteem en excel is ervaring met computerwerkzaamheden een vereiste.

Als bureaumedewerker:

 • Werk je binnen een enthousiast kantoorteam in een snel opererende en dynamische organisatie;
 • Ondersteun je de zakelijke afdeling bij kantoorwerkzaamheden, zoals het beantwoorden van telefoon, behandelen van de post en administratiemail;
 • Ondersteun je de kaartverkoopafdeling, bijvoorbeeld bij het maken van bezoekerslijsten, rapportages en het beantwoorden van kaartverkoop telefoon en e-mail;
 • Houd je de lopende kantoorzaken in de gaten, zoals het bestellen van kantoorartikelen;
 • Is er eventueel ook de mogelijkheid te ondersteunen bij verhuringen van de locatie.

Je hebt:

 • Ervaring met Word, Excel, Outlook;
 • Een zelfstandige instelling met teamspirit;
 • Ervaring met klant communicatie;
 • Gevoel voor werken met systemen, zoals een kaartverkoopsysteem of CRM systeem;
 • Ervaring met het werken in een vergelijkbare functie;
 • Een opleiding op minimaal MBO niveau;
 • Een manier van werken die secuur en stressbestendig is.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die vanuit het kantoor van Vis à Vis in Almere werkt. Deels thuiswerken is mogelijk.

Je past goed binnen onze organisatie als je waarde hecht aan: teamspirit, zelfstandigheid, oog voor detail en open communicatie. Jouw motivatie is voor ons belangrijker dan opleiding of ervaring.

Vis à Vis is ervan overtuigd dat het benutten van verschillende talenten en perspectieven ons beter maakt en zorgt voor een plezierige plek voor iedereen die bij en met ons werkt. Daarom bouwen wij aan een organisatie die de kracht van diversiteit gebruikt om betere resultaten te halen. Een organisatie waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Jouw talent is belangrijker dan je geslacht, afkomst, leeftijd, geaardheid, handicap of chronische ziekte. Vanzelfsprekend onderschrijven wij de Code Diversiteit & Inclusie.

Wij bieden
Een functie binnen een gezellig team, waar hard wordt gewerkt en veel wordt geleerd. Een hele bijzondere werkplek met veel ruimte voor ontwikkeling. Salaris en voorwaarden volgens CAO Toneel en Dans. Deze functie valt in schaal, afhankelijk van ervaring. Reiskostenvergoeding a € 0,19 per kilometer.

Reactie
We zijn op korte termijn op zoek. Je kunt je sollicitatiebrief met cv per direct mailen naar: klaartje.wierbos@visavis.nl. Theatergezelschap Vis à Vis, Muiderzandplaats 1, 1361 AK Almere. T: 036-536 99 33. Bezoek de website www.visavis.nl voor meer informatie over Vis à Vis.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.