Theatergezelschap Positief Coachen: Theatertechnicus

Theatergezelschap Positief Coachen in Utrecht zoekt een Theatertechnicus voor een nader te bepalen aantal uur | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: geenTer uitbreiding van onze poule van technici zoeken wij bijvoorbeeld een zaaltechnicus die al een mooie baan heeft bij een theater (of een theatertechnicus die al voor een ander gezelschap werkt) maar die het leuk vindt om daarnaast af en toe met ons het land in te gaan! Wij zijn het theatergezelschap van de stichting Positief Coachen. En wij spelen educatieve voorstellingen in theaters en op scholen, in sportkantines/sporthallen en in culturele centra en dergelijke.

Theatertechnicus

mét al een baan!

aantal uur in onderling overleg

Wat wij vragen

  • Je beschikt over allround basiskennis op het gebied van licht én geluid (en je bent in staat om eventuele onverwachte problemen op te lossen).
  • Je bent (ook) een zzp’er, liefst woonachtig in de regio van Nieuwegein/ Utrecht.
  • Je vindt het leuk om met twee andere theatertechnici een poule te vormen die vooral doordeweeks wordt ingezet om de techniek te verzorgen van onze voorstellingen. In de 25 effectieve weken per jaar spelen we idealiter gemiddeld vier keer per week, maar het aantal keren dat je ingezet wordt kunnen we onderling afspreken.
  • Je gaat steeds samen met de volwassen acteur op pad (en vindt het leuk om ook met jeugdige acteurs te werken). Je rijdt het tourbusje (het theatergezelschap speelt in het hele land), bouwt samen met die acteur de techniek op en af, en bedient het licht en geluid tijdens de uitvoeringen. Meestal gaan we aan het begin van de middag rijden en is het afbreken op de locatie om 22.00 uur klaar.
  • We vragen je normaal gesproken minstens een maand van tevoren of je op een dag beschikbaar bent.
  • Je hebt voldoende ervaring om na een kort inwerktraject zelfstandig aan de slag te kunnen gaan.
  • Je vindt het leuk om voor de volwassen acteur en de jeugdige acteur(s) bij te dragen aan een sfeer waarin zij optimaal kunnen performen.

Wat wij bieden

  • We bieden jou een uitdagende klus bij een theatergezelschap waar plezier en zelfvertrouwen voorop staan.
  • Je krijgt een vergoeding van € 250,- exclusief btw per uitvoering.

Interesse?
Heb je mogelijk interesse om toe te treden tot onze poule van theatertechnici? Neem dan contact op met Ewald van Kouwen van stichting Positief Coachen, telefoon 06 – 122 677 24, e-mail info@positiefcoachen.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.