Theater Walhalla: Schoonmaker/ Conciërge

Theater Walhalla in Rotterdam zoekt een Schoonmaker/Conciërge voor 24 tot 32 uur per week (in overleg) | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 01-10-2021Theater Walhalla is een theater op Katendrecht (Rotterdam) met 3 zalen en een café. Per jaar zijn er 300 voorstellingen en die worden druk bezocht.

Wij zoeken per direct een medewerker schoonmaak en conciërge.

Schoonmaker/Conciërge

24 tot 32 uur per week (in overleg)

Ben jij de medewerker die wij zoeken? Vind jij het een feest om naar je werk te gaan? Vind je het leuk om achterom te kijken en te zien dat jouw inspanning het verschil maakt in het theater. We hechten veel waarde aan details en vinden het fijn dat onze nieuwe collega dit ook heeft. Van poetsen en boenen tot stofzuigen en strijken. Maar ook een likje verf, een gezellig bloemetje voor op tafel, een schroefje aandraaien, een lampje vervangen of ’s ochtends de zaal klaarzetten voor een verhuring. Er zijn vele soorten werkzaamheden die bij de functie horen.

De collega die we zoeken kan zelfstandig werken, ziet het werk liggen en pakt dit dan ook zelf op. Jij bent flexibel inzetbaar en voelt je verantwoordelijk voor het pand en de uitstraling van Walhalla. Denk jij nu; ík ben dit manusje van alles die jullie zoeken; dan komen wij graag in contact.

Functiebenodigdheden:

  • Oog voor detail;
  • Bij voorkeur woonachtig in of nabij Rotterdam;
  • Nederlands spreken en begrijpen;
  • Wisselende werktijden (vaak in de vroege ochtend en ook in de weekenden).

Wat bieden wij:
Een fijne, kleine werkkring in een informele sfeer. Een baan waarin je je eigen verantwoordelijkheid krijgt en waar verbeteringen zeer welkom zijn en je kansen krijgt die nieuwe ideeën uit te proberen. Een aanstelling van 24 tot 32 uur per week, voor in eerste instantie een periode van 7 maanden met bij wederzijds genoegen uitzicht op verlenging. Salariëring o.b.v. de CAO Nederlandse Podia aan de hand van leeftijd en ervaring.

Werving en selectieprocedure:
Sollicitaties dienen uiterlijk 1 oktober 2021 binnen te zijn.
Theater Walhalla onderschrijft de Code Culturele Diversiteit en nodigt juist ook mensen met een niet-westerse achtergrond uit om te reageren op deze vacature.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.