Theater in ’t Groen: PR / Communicatie-medewerker

Theater in ’t Groen in Groenekan zoekt een PR / Communicatiemedewerker voor 4 uur per week | Vacature voor een Vrijwillige functie | Sluitingsdatum: geenTheater in ’t Groen is een amateur-theatergezelschap dat elke twee jaar een grote voorstelling uitvoert op een bijzondere locatie. In de zomer van 2022 gaat het THiG opnieuw een voorstelling uitvoeren (King Arthur). De voorbereidingen voor deze voorstelling zijn al gestart. We zijn op zoek naar iemand met ervaring in marketing en communicatie, die bereid en in staat is om deze activiteiten voor het theater aan te sturen, te coördineren en zelf ook actief werkzaamheden uit te voeren.

PR / Communicatiemedewerker

4 uur per week

Je taken zullen bestaan uit:

  • deelnemen in de werkgroep PR
  • marketing- en communicatieplan up-to-date houden
  • persberichten opstellen
  • contact houden en afspraken maken met de pers
  • zorgen voor regelmatige berichtgeving op sociale media
  • aansturen van vrijwilligers die hiervoor ondersteuning bieden

Wij vragen iemand die bekend is met deze werkzaamheden en graag een steentje wil bijdragen.

Wat hebben wij te bieden?
Je komt in een gezellig team te werken, waar we met veel enthousiasme samenwerken en elkaar aanvullen waar nodig en mogelijk. Het Theater in ’t Groen heeft sinds 2007 elke twee jaar een grote voorstelling uitgevoerd op een aansprekende buitenlocatie, en heeft hiermee dus de nodige ervaring. Je komt in een goed, gezellig en semi-professioneel netwerk, waarbinnen je zelf ondersteuning kunt bieden en veel ervaring met dit type werkzaamheden kunt opdoen.

Sollicitaties sturen naar onderstaand mailadres. Wij zijn voornemens om in de tweede helft van oktober gesprekken te houden met geïnteresseerden.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.