TEN Producties: Relatiemanager Scholen

TEN Producties in Zwolle zoekt een Relatiemanager Scholen voor 0,4 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Parttime | Sluitingsdatum: 15-10-2021TEN Producties is een professioneel theatergezelschap. We maken voorstellingen voor jongeren en (jong)volwassenen over belangrijke thema’s die een rol spelen in hun turbulente wereld. Wij brengen taboes onder de aandacht en doorbreken gangbare denkpatronen. Zo verlagen wij de drempel om thema’s als depressie, geaardheid en een opwarmende aarde bespreekbaar te maken. Met onze (auto)biografische voorstellingen houden wij de toeschouwer een spiegel voor, over gedrag en thema’s die ons verbinden. We creëren bewustzijn door na iedere voorstelling en met aansluitende activiteiten in gesprek te gaan met ons publiek.

TEN Producties bestaat uit een team van betrokken en professionele theatermakers. We werken op een open en vakkundige manier nauw met elkaar samen en zijn allemaal behoorlijk verknocht aan onze producties. TEN Producties gaat groeien en is op zoek naar een nieuwe collega die deze groei mee vorm gaat geven.

Voor de afdeling boekingen zoeken wij per direct een

Relatiemanager Scholen

0,4 fte

Als Relatiemanager Scholen ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het partnership- en relatiebeleid. Je bent verantwoordelijk voor het op creatieve manier duurzaam onderhouden en uitbouwen van bestaande relaties.

Waar ga je je mee bezig houden?

 • Je bent de spin in ons web voor onze scholenrelaties, onze organisatie en de productieteams.
 • Je bouwt ons netwerk uit en weet lange termijn relaties te onderhouden en uit te breiden.
 • Je krijgt alle ruimte om jouw kennis en ervaring te vertalen naar een plan dat past bij de groei van onze organisatie.
 • Het in kaart brengen, acquireren en organiseren van nieuwe scholen-/klantrelaties
 • Voorbereiding, onderhandelingen en uitvoering van afspraken en overeenkomsten
 • Zorgen voor structurele communicatie en opvolging van de afspraken met relaties/partners en de productieteams
 • Beantwoorden van vragen van onze klantrelaties
 • Beheren van de informatie van ons netwerkbestand
 • Maakt tussentijdse rapportage op

Wie zoeken wij?

 • Je hebt een relevante opleiding.
 • Je hebt ervaring met het ontwikkelen en uitvoeren van acquisitieplannen en draait je hand niet om voor het aan elkaar knopen van de bijbehorende afspraken.
 • Je hebt oog voor de thema’s van onze voorstellingen en hoe deze bij (nieuwe) relaties aansluiten; samen met je collega’s van marketing weet je dit te vertalen naar de juiste benaderingswijze van onze relaties.
 • Je hebt zin om je energie met ons te stoppen in de next step van onze organisatie en net zo verknocht aan TEN te raken als wij.

Waarom zou je hier op reageren?

 • Omdat je onderdeel gaat uitmaken van een groeiend ambitieus en sfeervol team.
 • Je een zichtbare bijdrage kan leveren aan voorstellingen die raken.
 • Je de ruimte krijgt om zelfstandig vorm te geven aan deze rol – in nauwe samenwerking met de zakelijk leider en de andere leden van het team.
 • We je een passende vergoeding bieden.

Ben je enthousiast? Verras ons met je motivatie en je cv. We ontvangen je sollicitatie (in welke vorm dan ook) graag uiterlijk 15 oktober. Je kan deze sturen aan info@tenproducties.nl onder vermelding van Vacature Relatiemanager Scholen. Wil je meer weten over de functie of de organisatie, dan kan je contact opnemen met San Jonker – Zakelijk Leider san@tenproducties.nl – 06 418 723 86.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.