TEN Producties: Programma- & Marketingmanager

TEN Producties in Zwolle zoekt een Programma- & Marketingmanager voor 0,4 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Parttime | Sluitingsdatum: 15-10-2021TEN Producties is een professioneel theatergezelschap. We maken voorstellingen voor jongeren en (jong)volwassenen over belangrijke thema’s die een rol spelen in hun turbulente wereld. Wij brengen taboes onder de aandacht en doorbreken gangbare denkpatronen. Zo verlagen wij de drempel om thema’s als depressie, geaardheid en een opwarmende aarde bespreekbaar te maken. Met onze (auto)biografische voorstellingen houden wij de toeschouwer een spiegel voor, over gedrag en thema’s die ons verbinden. We creëren bewustzijn door na iedere voorstelling en met aansluitende activiteiten in gesprek te gaan met ons publiek.

TEN Producties bestaat uit een team van betrokken en professionele theatermakers. We werken op een open en vakkundige manier nauw met elkaar samen en zijn allemaal behoorlijk verknocht aan onze projecten. TEN Producties gaat groeien en is op zoek naar een nieuwe collega die deze groei mee vorm gaat geven.

Voor de afdeling marketing zoeken wij per direct een

Programma- & Marketingmanager

0,4 fte

Als Programma- en marketingmanager heb je naast de communicatie ook onze randprogrammering onder je hoede. Je krijgt daarmee de ruimte om op een veelzijdige manier ons publiek, partners en relaties te inspireren.

Waar ga je je mee bezig houden?

 • Je geeft richting aan ons marketingbeleid en -uitvoering en integreert deze met de randprogrammering.
 • Je weet een zo groot mogelijk publiek te bereiken en hebt een speciaal oog voor de jongeren en de scholen voor wie wij de voorstellingen maken.
 • Ontwikkelen en uitvoeren van onze nieuwe marketingstrategie.
 • Alle ruimte om campagnes te bedenken en uit te (laten) voeren.
 • Samen met het team ‘nieuws’ content genereren en socials beheren.
 • Je ziet vaak als eerste wat er media-wise staat te gebeuren en neemt ons als team daar in mee.

Wie ben jij?

 • Je hebt meerdere jaren aantoonbare ervaring in cultuurmarketing en jij weet precies wat onze doelgroep bezighoudt.
 • Je hebt een relevante opleiding.
 • Je hebt ervaring met het ontwikkelen van marketingplannen en de daarbij horende activiteiten.
 • Je hebt een vlotte pen en weet ons te verrassen, want je hebt duidelijke ideeën over hoe wij social media in kunnen zetten om onze omgeving en jongeren nog meer te betrekken bij de onderwerpen die wij bespreekbaar maken.
 • Je hebt oog voor maatschappelijke onderwerpen en voor wat er om ons heen gebeurt; je weet dit te vertalen naar de communicatiekanalen.
 • Je hebt zin om je energie met ons te stoppen in de next step van onze organisatie en net zo verknocht aan TEN te raken als wij.

Waarom zou je hier op reageren?

 • Omdat je deel gaat uitmaken van een groeiend ambitieus en sfeervol team.
 • Je een concrete bijdrage levert aan voorstellingen die raken en door heel Nederland te zien zijn.
 • Je de ruimte krijgt om zelf een vorm te geven aan deze rol – in nauwe samenwerking met het team.
 • We je een passende vergoeding bieden.

Ben je enthousiast? Verras ons met je motivatie en je cv. We ontvangen je sollicitatie (in welke vorm dan ook) graag uiterlijk 15 oktober. Je kan deze sturen aan info@tenproducties.nl onder vermelding van Vacature Programma & Marketing manager. Wil je meer weten over de functie of de organisatie, dan kan je contact opnemen met San Jonker – Zakelijk Leider san@tenproducties.nl – 06 418 723 86.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.