Tall Tales Company: Marketingstrateeg

Tall Tales Company in Rotterdam zoekt een Marketingstrateeg voor gemiddeld 2 dagen per week voor 4 of 5 maanden (in overleg) | Vacature voor een Betaalde functie, Tijdelijk, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 01-10-2021Het Rotterdamse gezelschap Tall Tales Company maakt theatrale circusvoorstellingen over thema’s als eenzaamheid, macht, en de digitalisering van de maatschappij. Het afgelopen jaar maakten we
bijvoorbeeld een circusbewerking van A Clockwork Orange. Onze voorstellingen zijn te zien in schouwburgen en op grote internationale buitentheaterfestivals maar ook op scholen en in de wijk.

Onze thuisbasis, Circus Studio Rotterdam is uitgegroeid tot nationale circusbroedplaats. We willen heel Nederland laten kennismaken met circustheater en Europa veroveren met onze voorstellingen, vanuit de visie dat kunst van iedereen hoort te zijn.

Wij zoeken per direct een marketingstrateeg zonder hoogtevrees

Marketingstrateeg

Gemiddeld 2 dagen per week voor 4 of 5 maanden. Andere verdeling in overleg mogelijk

We zoeken een creatieve strateeg die een marketingstrategie kan ontwikkelen om ons gezelschap te helpen de volgende stap te zetten en alle activiteiten de komende jaren sterker te positioneren op zowel lokaal, nationaal als internationaal niveau. Dankzij het door jouw geschreven marketing- en publiciteitsplan lukt het de komende jaren om zowel on- als offline precies de juiste mensen te bereiken, en publiek dat ons op straattheaterfestivals ontdekt aan ons te binden en mee te nemen
naar theaters, en vice versa. Je coördineert de rebranding van het gezelschap, en zorgt er in samenwerking met een vormgever en twee marketingmedewerkers voor dat de website en alle mogelijke marketingmaterialen eenheid uitstralen en er pico bello uit komen te zien. Je ontwikkelt daarbij de strategie en coördineert de uitvoering.

Je werkt waar en wanneer je wil, in het kantoor bij onze studio in Rotterdam, thuis of in het park. Je werkt nauw samen met de zakelijke en artistieke leiding. We zetten dit jaar nog grote stappen en hopen alles in de eerste helft van 2022 af te ronden.

Taken:

  • Het ontwikkelen van een overkoepelende marketingstrategie voor de komende jaren.
  • Het ontwikkelen van een overkoepelend publiciteitsplan met resultaatgerichte pr campagnes voor de komende producties en activiteiten.
  • De rebranding van Tall Tales Company als gezelschap, met verfijnde en complete marketingmaterialen die geschikt zijn voor de internationale markt.

We bieden:
Honorering op projectbasis als freelancer conform cao toneel & dans. Werken in een gedreven, enthousiast en ondernemend team.

Heb je interesse? Mail ons dan voor 01 oktober je CV met motivatiebrief met kenmerk ‘sollicitatie marketingstrateeg’ naar maartje@talltales.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.