Tall Tales Company: Marketingmedewerker

Tall Tales Company in Rotterdam zoekt een Marketingmedewerker voor een dag in de week (aanvullend op projectbasis extra dagen) | Vacature voor een Betaalde functie, Nader te bepalen | Sluitingsdatum: 01-10-2021Het Rotterdamse gezelschap Tall Tales Company maakt theatrale circusvoorstellingen over thema’s als eenzaamheid, macht, en de digitalisering van de maatschappij. Het afgelopen jaar maakten we
bijvoorbeeld een circusbewerking van A Clockwork Orange. Onze voorstellingen zijn te zien in schouwburgen en op grote internationale buitentheaterfestivals maar ook op scholen en in de wijk.

Onze thuisbasis, Circus Studio Rotterdam is uitgegroeid tot nationale circusbroedplaats. We willen heel Nederland laten kennismaken met circustheater en Europa veroveren met onze voorstellingen, vanuit de visie dat kunst van iedereen hoort te zijn.

Wij zoeken per direct een marketingmedewerker zonder hoogtevrees

Marketingmedewerker

een dag in de week (aanvullend op projectbasis extra dagen)

We zoeken een marketingduizendpoot die de marketingcampagnes voor onze verschillende producties opzet en uitrolt en er voor zorgt dat de website, social media, persberichten en alle andere marketinguitingen er pico bello uitzien. Dankzij jou lukt het ons de komende jaren om zowel on- als offline precies de juiste mensen te bereiken, en publiek dat ons op straattheaterfestivals ontdekt aan ons te binden en mee te nemen naar theaters, en vice versa.

Je werkt wanneer je wil, in het kantoor bij onze studio in Rotterdam, thuis of in het park. Je hebt regelmatig overleg met de zakelijke en artistieke leider en werkt nauw samen met onze marketingstrateeg, vormgever en de marketingmedewerker van de Circus Studio.

Je bent verantwoordelijk voor:

  • Het uitrollen van de marketingcampagnes voor onze producties via eigen kanalen en die van theaters en festivals.
  • Het up-to-date houden en mede vormgeven van de website, sociale media, dossiers, en andere marketinguitingen.
  • Het ontwikkelen en uitvoeren van ideeën voor extra (guerrilla)marketing.
  • Het schrijven en verspreiden van persberichten en nieuwsbrieven.
  • Het proactief onderhouden van relaties met pers, media, partners, sponsors en publiek via al onze communicatiekanalen.

We bieden:
Honorering in tijdelijk dienstverband of als zzp’er conform de cao toneel en dans voor sowieso één dag in de week en aanvullend op projectbasis extra dagen om de publiciteit voor producties een boost te kunnen geven. Werken in een gedreven, enthousiast en ondernemend team.

Heb je interesse? Mail ons dan voor 01 oktober je CV met motivatiebrief met kenmerk ‘sollicitatie marketingmedewerker’ naar maartje@talltales.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.