Talentiko: Creatieve Docent (basisonderwijs)

Kunst in de klas

Talentiko in Utrecht zoekt Creatieve Docenten (basisonderwijs) voor een flexibel aantal uur (halve/hele dagen) | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: geenTalentiko zet beeldend kunstenaars, muzikanten, theatermakers, dansdocenten en vele andere talenten, zoals bijvoorbeeld professionals in wetenschap, techniek en natuur, poëzie, burgerschap, filosofie in als invallers op basisscholen. We voorzien scholen van een bekwame creatieve invaldocent op het moment dat een vaste leerkracht afwezig is. Een Talentiko lesdag heeft toegevoegde waarde; de leerlingen werken aan toekomstgericht onderwijs en talentontwikkeling! Daarnaast verzorgt Talentiko ook het (structurele) cultuuraanbod op basisscholen.

Wij zoeken creatieve professionals met talent om voor de klas te staan!

Creatieve Docent, basisonderwijs

flexibel aantal uur (halve/hele dagen)

Wij werken voornamelijk in de regio Utrecht, maar zijn ook actief in regio Haarlemmermeer.

Wat verwachten we van jou?
Je bent in staat om zelfstandig een basisschoolklas een hele dag les te geven (een halve dag is mogelijk als tussenstap) vanuit jouw discipline. Je hebt ervaring met de doelgroep; je hoeft niet alle bouwdelen te kunnen. Je beschikt over voldoende skills om stevig voor de klas te staan. Een VOG is uiteraard verplicht.

Wat kun je van ons verwachten?
Na aanmelding gaan we eerst screenen. Pas je bij ons? Dan ontvang je van ons een bericht met de vraag om het lesplan in te vullen en op te sturen. We plannen een intakegesprek in en maken een plan voor jou om aan de slag te gaan.

Middels onze eigen Talentiko app krijg je diensten aangeboden die je kan accepteren. Wij matchen je aan een klus. Ben je beschikbaar voor spoed (dag van tevoren en 7 uur ’s ochtends) dan krijg je bonussen en voorrang op diensten. Wij nemen de volledige administratie en facturatie uit handen. Je ontvangt max €259,00 netto voor een invaldag.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.