Studio Nauta: Operationeel Manager

Studio Nauta in Rotterdam zoekt een Operationeel Manager voor 16 tot 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 30-09-2021Studio Nauta maakt stedenbouwkundige en architectonische ontwerpen. Het bureau werkt aan een breed pallet ontwerpopgaven, van woonhuis tot kantoor en van school tot een heel dorp. Deze projecten zijn (internationaal) gepubliceerd en hebben verschillende nominaties en prijzen ontvangen. Vanuit het kantoor aan de Maashaven in Rotterdam wordt met een team van zes ontwerpers gewerkt aan opdrachten die willen bijdragen aan de maatschappij en aan ons vakgebied.

Het bureau heeft in de laatste jaren een positie weten te verwerven in de competitieve Nederlandse architectuur wereld. Door de uitbreiding van het portfolio kan het meedingen aan een steeds breder en ambitieuzer type opgave. Sinds de oprichting van het bureau in 2013 ontwikkelt Studio Nauta gestaag en continue, zowel in haar omvang als in de kwaliteit van de projecten. Studio Nauta wordt graag uitgedaagd en werkt daarom regelmatig samen met anders ontwerpers, adviseurs, kunstenaars en gebruikers.

Wij zoeken een Operationeel Manager met wie we ons jonge, ambitieuze en groeiende architectenbureau naar het volgende niveau kunnen brengen.

Operationeel Manager

16 tot 32 uur per week

Studio Nauta zoekt een Operationeel Manager voor haar bureau in Rotterdam met wie het bureau een lang gekoesterde professionaliseringsstap kan maken. Het team wordt momenteel aangestuurd door twee architecten, die tegelijkertijd instaan voor de creatieve directie, het algemeen management en de dagelijkse organisatie. De gestage ontwikkeling heeft ertoe geleid dat er een behoefte is ontstaan om de interne structuur anders in te richten. Hierbij streeft Studio Nauta naar een duurzame groeistrategie voor de onderneming, waarbij een stabiele basis wordt opgezet waarbij ruimte voor de kernactiviteit (ontwerpen) optimaal gewaarborgd wordt. De uitdaging zal zijn om enerzijds voort te bouwen op de kwalitatieve elementen van de bestaande structuur en anderzijds een algemene professionalisering van de organisatie door te voeren.

Profiel

 • Brengt graag structuur aan.
 • Denkt strategisch op de lange termijn.
 • Plant efficiënt en stuurt slim bij op de korte termijn.
 • Wil het verschil maken in de organisatie.
 • Motiveert anderen vanuit de eigen ambitie.
 • Is enthousiast en straalt dit ook uit.
 • Werkt graag in een creatieve context.

Kwaliteiten

 • Heeft ervaring met projectmanagement en administratie.
 • Heeft basiskennis van financiële rapportage en boekhouding.
 • Kan een tenderinzending of offerte opmaken (of wil dit leren).
 • Heeft basiskennis van personeelszaken, team-organisatie en bureau-logistiek.
 • Blinkt uit in efficiënte communicatie en coördinatie.
 • Een vlotte pen en een grafisch oog zijn een pre, evenals social-media skills.

Studio Nauta biedt een deeltijdsfunctie (onderhandelbaar 16 tot 32 uur per week), een passend salaris en een inspirerende werkomgeving.

Stuur je motivatie en cv naar applications@studionauta.com.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.