Studio Louter: Projectmanager

Studio Louter in Amsterdam zoekt een Projectmanager voor een nader te bepalen aantal uur | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: geenStudio Louter is een content design studio voor musea. We werken samen met musea over de hele wereld. Samen met onze opdrachtgevers en partners maken we masterplannen en tentoonstellingsontwerpen en produceren we films en interactives. Ons doel: museumbezoekers een onvergetelijke ervaring bieden.

Studio Louter is per direct op zoek naar een freelance projectmanager die graag wil werken aan relevante projecten in musea.

Projectmanager

nader te bepalen aantal uur

Ter invulling van een zwangerschapsverlof zijn we op zoek naar een freelance projectmanager. Als projectmanager leid je projecten vanaf goedgekeurde offerte tot en met realisatie op locatie. Je bent de spil in je projecten en zorgt ervoor dat deze binnen budget op tijd en met de vereiste kwaliteit worden gerealiseerd.

Binnen de studio stuur je de productie aan van tentoonstellingsontwerpen, films en multimedia. Daarbij beoordeel je de kwaliteit van de concepten en ontwerpen en ben je verantwoordelijk voor het contact met de klant. We werken hard, reizen veel en raken vele museumbezoekers met ons werk.

Wat we vragen

  • We zoeken een projectmanager die het liefst (ook) ervaring heeft aan bureauzijde en bekend is met de museale en/of creatieve sector.
  • Gedurende vijf of zes maanden draai je mee in de studio en ben je verantwoordelijk voor een af te spreken aantal projecten.
  • We hebben flink wat projecten lopen in het buitenland, dus een goede beheersing van Engels is gewenst.’

Wat we bieden
We zouden graag in overleg een afspraak maken die voor beiden werkbaar is. Te denken valt aan een aantal vaste dagen in de week, of juist een flexibelere aanpak.

Ben je geïnteresseerd? Reageer per direct.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.