Studio Louter: Junior Projectmanager

Studio Louter in Amsterdam zoekt een Junior Projectmanager voor minimaal 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: geenStudio Louter is een content design studio voor musea. We werken samen met musea over de hele wereld. Samen met onze opdrachtgevers en partners maken we masterplannen en tentoonstellingsontwerpen en produceren we films en interactives. Ons doel: museumbezoekers een onvergetelijke ervaring bieden.

Studio Louter is per direct op zoek naar een jonge academicus die als junior projectmanager in het diepe wil springen en gaat werken aan relevante projecten in musea.

Junior Projectmanager

minimaal 32 uur per week

Soms kun je het best iets leren door het meteen te doen. Ben jij net afgestudeerd – bijvoorbeeld als historicus? En steek je liever je handen uit je mouwen dan je neus in de boeken? Dan is een projectmanagementfunctie bij Studio Louter iets voor jou. We hebben op dit moment plek voor een junior projectmanager.

Als junior projectmanager krijg je je eigen projecten die je leidt vanaf goedgekeurde offerte tot en met realisatie op locatie. Je bent de spil in je projecten en zorgt ervoor dat deze binnen budget op tijd en met de vereiste kwaliteit worden gerealiseerd.

Bij het uitvoeren van je projecten word je goed begeleid en krijg je de ruimte en aandacht om je het vak van projectmanager ‘on the job’ eigen te maken. Daarbij is de door Studio Louter ontwikkelde Emotion Design methode het kader. Verder werken we hard, reizen we veel en raken we vele museumbezoekers met ons werk.

Wat we vragen

  • Je hebt een universitaire opleiding (MA), bijvoorbeeld geschiedenis.
  • Je bent communicatief, sociaal en kan je goed inleven in andere mensen.
  • Je wilt graag leren.
  • Het is belangrijk dat je zelfstandig, enthousiast en precies bent en dat je goed je eigen werk kunt organiseren te midden van de hectiek van een creatief bedrijf.

Wat we bieden

  • Een duik in het diepe, met goede begeleiding.
  • Een aanstelling per direct in een dynamische creatieve studio.
  • Reiskostenvergoeding en pensioen.

Ben je geïnteresseerd? Reageer per direct.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.