Studio Linksvoor: Marketing & Communicatie Manager

Studio Linksvoor in Nijmegen zoekt een Marketing & Communicatie Manager voor 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 01-10-2021Studio Linksvoor is organisator van een breed palet aan creatieve concepten, gebieden en samenwerkingen waar inspirerende, zorgeloze en onvergetelijke belevingen uit ontstaan. Uit de koker van Studio Linksvoor komen onder andere De Achtertuin, Iconic Festival, het festival Drift – Om te dansen, Mout Bierfestival, SMKMRKT en nog veel meer mooie concepten. We zijn een snelgroeiende ambitieuze organisatie waar steeds meer concepten en producties uit voortvloeien. Wij vinden dat zoveel mogelijk mensen hiermee in aanraking moeten komen.

Daarom zijn wij per direct op zoek naar een

Marketing & Communicatie Manager

40 uur per week

Als (medior) marketing & communicatie manager ben je de spin in het web van het marketingteam van Studio Linksvoor én is het je taak om het merk Drift zo sterk en creatief mogelijk door te vertalen via de daarvoor geschikte online- en offline kanalen. Voor Drift werk je samen met alle betrokkenen de complete identiteit uit. Je weet als geen ander hoe je die identiteit vervolgens verwerkt in een strategie, campagne, content en planning. Voor alle andere concepten die Studio Linksvoor rijk is faciliteer je de marketing & communicatie medewerkers en begeleid je het marketingproces. Je bent gestructureerd, creatief, houdt makkelijk meerdere ballen tegelijkertijd omhoog en hebt een grote passie voor evenementen en elektronische muziek.

Wat ga je doen?

 • Je stuurt de marketing & communicatie medewerkers van alle andere Studio Linksvoor-concepten aan. Je weet talenten van teamleden in te zetten ter bevordering van de algehele marketing & communicatie van het bedrijf;
 • Opzetten, inrichten en uitvoeren van creatieve communicatie & marketing campagnes van o.a. Drift Festival, Herfstdrift en clubnachten in samenwerking met de festivaldirecteur;
 • Je stuurt stakeholders aan tijdens campagnes en producties;
 • Je bent medeverantwoordelijk voor het inrichten en onderhouden van het algemene communicatiebeleid van Studio Linksvoor.

Wie ben je?

 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante ervaring in soortgelijke functie;
 • Je bent in het bezit van een HBO- of WO diploma ‘communicatie’ of een gerelateerde studie;
 • Je kunt overweg met MS Office. Photoshop en Illustrator zijn een pre;
 • Je beheerst Nederlandse uitstekend en Engels goed;
 • Je bent een echte teamspeler en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je kunt goed leidinggeven aan een team of bent bereid je hierin te ontwikkelen;
 • Je hebt commercieel inzicht;
 • Je bent creatief en werkt accuraat & gestructureerd.

Wat bieden we jou?

 • Een inspirerend team in een dynamische en inspirerende organisatie waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder toegang tot alle Studio Linksvoor-evenementen, reiskostenvergoeding, pensioenregeling en een educatiebudget;
 • Een creatief kantoor in De Basis in Nijmegen;
 • Een uitgebreid netwerk in de elektronische muziekindustrie en de nationale evenementenbranche;
 • Een marktconform salaris.

Solliciteer!