Space Expo Noordwijk: Manager Operations

Space Expo Noordwijk in Noordwijk zoekt een Manager Operations voor 36 tot 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: geenSpace Expo is het ruimtevaartmuseum van Nederland. Je vindt ons in Noordwijk, naast ESA ESTEC, de Europese ruimtevaartorganisatie. Wij verwelkomen meer dan 100.000 bezoekers per jaar uit binnen- en buitenland. Komende jaren groeien wij door naar een Space Experience Center, een plek waar kennis, onderzoek en beleving bij elkaar komen. De dynamiek die hoort bij deze ambitie zorgt voor een inspirerende, afwisselende en levendige werkomgeving.

Space Expo zoekt een nieuwe ster:

Manager Operations

36-40 uur per week

Functieomschrijving
De Manager Operations is verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering van Space Expo. Je houdt je bezig met het verbeteren van de (werk)processen in de organisatie, met als doel onze bezoekers een geweldige museumbeleving te geven. Daarnaast richt je je op het creëren van een prettige werkcultuur waarbij gastvrijheid de hoogste prioriteit heeft. Ook ben je nauw betrokken bij nieuwe plannen, verbouwingen en tentoonstellingen. Je maakt onderdeel uit van zowel het strategisch als het operationele team en rapporteert rechtstreeks aan de directie.

Profiel
Je bent een ambitieuze, flexibele HBO-er (Hogere Hotelschool, HBO Facilitair of vergelijkbaar) met minimaal 5 jaar gerichte werkervaring. Je bent in staat de operationele verantwoordelijkheid over een museum te dragen en hebt een sterk organisatorisch vermogen. Je kunt nieuwe werkmethoden implementeren in de organisatie en je werkt gestructureerd en zelfstandig. Om je team goed te kunnen coachen ben je graag en vaak op de vloer te vinden. Je weet wat er speelt in de gastvrijheidsindustrie. Bekend zijn met de museumbranche is een pre.

Je belangrijkste kerntaken bestaan uit:

  • Analyseren, evalueren en verbeteren van de dagelijkse operatie, waarbij je streeft naar optimale service en gastvrijheid.
  • Het direct aansturen van het operationele team. Ieders specialisme weet je optimaal in te schatten en in te zetten.
  • Regisseren, bewaken en uitvoeren van (nieuwe) projecten in het museum, waarmee je bijdraagt aan de gewenste kwalitatieve en commerciële resultaten.
  • Zorgdragen voor rapportages en jaarplannen waarmee je een duidelijke richting geeft aan de diverse afdelingen.
  • Het onderhouden van contacten en afspraken met relaties en leveranciers.

Ruimte en ruimtevaart
Bij Space Expo werk je tussen satellieten, raketten en bijzondere museumstukken. Houd je van ruimtevaart? Solliciteer dan zeker! Weet je er nog niet veel van? Geen punt, wij kunnen je alles leren over sterren, planeten en de nieuwe ruimtemissies.

Wat bieden wij?
Wij bieden een leuke dynamische fulltime baan in de wereld van ruimte en ruimtevaart. Je krijgt een spilfunctie in een ambitieuze, groeiende organisatie. Het gaat om een arbeidsovereenkomst voor minimaal 36 uur per week met een marktconform salaris en uitzicht op een vast contract.

Interesse?
Mail je CV en motivatiebrief naar Barbara Hoppel, algemeen directeur Space Expo via secretariaat@space-expo.nl o.v.v. Vacature Manager Operationeel.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.