Slieker Film: Vrijwilligerscoördinator

Slieker Film in Leeuwarden zoekt een Vrijwilligerscoördinator voor 20 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 24-09-2021Slieker is hét filmtheater van Friesland. Hartje centrum, gevestigd in het Fries Museum. In onze drie moderne filmzalen vertonen we dagelijks de nieuwste premières, spraakmakende documentaires, energieke concertfilms en de mooiste filmklassiekers. Slieker is onderdeel van Stichting Film in Friesland, waaronder ook het Noordelijk Film Festival en het Fries Film en Audio Archief vallen. Door telkens uitbreidende activiteiten is Slieker gegroeid naar een steeds grotere vrijwilligersorganisatie die werkt op basis van de kaders die worden uitgezet door het compacte kernteam.

Wij zoeken per direct een

Vrijwilligerscoördinator

20 uur per week

Momenteel zijn zo’n 100 vrijwilligers actief binnen Slieker, die alle filmvertoningen van Slieker zelfstandig begeleiden en het onmisbare gezicht naar ons publiek zijn. Wij zoeken een enthousiaste en gedreven coördinator die onderdeel is van het kernteam en de belangrijke schakel is tussen dat team en de gehele vrijwilligersgroep. Je communiceert de werkkaders aan de groep vrijwilligers en motiveert hen. Je draagt samen met hen de kernwaarden van Slieker uit, waaruit gastgerichtheid en zichtbaarheid voortvloeien. Je bent een teamplayer met een hands-on-mentaliteit en coördineert de kassa en bar. Je zorgt samen met de grote groep vrijwilligers voor een goede filmbeleving bij ons publiek. Er is veel ruimte voor eigen initiatief. Je toont initiatieven richting de toekomst en zorgt ervoor dat vrijwilligers zich kunnen ontwikkelen.

Wij zoeken iemand die:

 • een echte teamplayer is
 • graag mensen aanstuurt en motiveert op verschillende niveaus
 • past in ons dynamische team, het liefst met humor
 • hbo-werk- en -denkniveau heeft en met bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie
 • flexibel is, ook in de wekelijkse werkindeling
 • goed kan werken met
 • het hoofd koel houdt tijdens hectiek en snel kan schakelen
 • sterk is in communicatie naar publiek en medewerkers

Wij bieden jou:

 • een marktconform salaris met goede secundaire voorwaarden
 • een prachtige werkplek
 • een geweldig team met een leuke ontspannen sfeer
 • flexibele werktijden
 • een werkplek waar je veel kunt leren en vrij bent om jezelf te ontwikkelen
 • gratis toegang bij alle geweldige films die wij vertonen!

Iets voor jou? Ben jij wat minder ervaren dan wij hierboven vragen, maar wel jeugdig, zelfverzekerd en vol ambitie om deze kennis en ervaring op te bouwen? Zie jij een geweldige kans in deze vacature? Dan staan wij natuurlijk ook open voor jouw reactie.

Wij verwelkomen graag mensen van verschillende achtergronden, leeftijd, huidskleur, geloofsovertuiging, gender en seksuele voorkeur, en nodigen iedereen die zich in het profiel herkent uit om te solliciteren.

Reageer zo snel mogelijk, maar uiterlijk vrijdag 24 september, door jouw cv en bondige motivatie te sturen naar vacature@filminfriesland.nl. De gesprekken zullen woensdag 29 en donderdag 30 september plaatsvinden.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.