Schouwburg Hengelo: Marketingmedewerker

Schouwburg Hengelo in Hengelo zoekt een Marketingmedewerker voor 0,8 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 20-09-2021


Bij Schouwburg Hengelo vinden jaarlijks circa 700 activiteiten plaats van theatervoorstellingen tot filmvertoningen en van bedrijfsfeesten tot tentoonstellingen. Er zijn drie zalen: een grote zaal met 880 stoelen, een vlakke vloer zaal met 300 stoelen en een filmzaal met 90 stoelen. De organisatie telt 20 vaste medewerkers, circa 30 oproepkrachten en daarnaast nog een 15-tal vrijwilligers.

Schouwburg Hengelo zoekt per 1 november een

Marketingmedewerker

0,8 fte

Wat u kunt verwachten
Als marketingmedewerker bent u voortdurend bezig met het onder de aandacht brengen van de voorstellingen en concerten van Schouwburg Hengelo. U schrijft persberichten en teksten voor de brochure en website. U maakt en verstuurt digitale nieuwsbrieven, onderhoudt de website en plaatst berichten op social media. U bedenkt originele marketingacties en voert ze uit. U onderhoudt contacten met de pers, theatergezelschappen, impresariaten en lokale organisaties. Daarnaast verricht u incidenteel officetaken.

Wat wij vragen
Voor deze functie komen wij graag in contact met kandidaten met een relevante studierichting (minimaal hbo) en enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie. Met uw creativiteit en schrijfstijl weet u de doelgroepen te enthousiasmeren en te overtuigen. U heeft kijk op vormgeving en een goed gevoel voor taal. Uiteraard kunt u goed overweg met de standaard MS Office programma’s zoals Word, Excel en Outlook. Ervaring met CRM-systemen, Google Analytics, grafische vormgeving software is een pre, evenals affiniteit met de podiumkunsten.

Wat wij bieden
Het betreft een afwisselende functie in een inspirerende werkomgeving. U werkt samen met een ervaren en bevlogen marketingmanager, waarbij er veel ruimte is om eigen ideeën in te brengen. Salariëring is volgens de cao Schouwburgen (zie www.caonederlandsepodia.nl) en bedraagt maximaal € 3.193,03 bruto (schaal 6) bij 36 uur.

Interesse?
Dan ontvangen we graag uw cv en een begeleidende brief vóór 20 september aanstaande. U kunt uw reactie sturen naar: Schouwburg Hengelo, ter attentie van dhr. R. Boer, Beursstraat 44, 7551 HV Hengelo of naar office@schouwburghengelo.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.