Schouwburg Hengelo: Bureaumedewerker

Schouwburg Hengelo in Hengelo zoekt een Bureaumedewerker voor 0,8 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 20-09-2021Bij Schouwburg Hengelo vinden jaarlijks circa 700 activiteiten plaats van theatervoorstellingen tot filmvertoningen en van bedrijfsfeesten tot tentoonstellingen. Er zijn drie zalen: een grote zaal met 880 stoelen, een vlakke vloer zaal met 300 stoelen en een filmzaal met 90 stoelen. De organisatie telt 20 vaste medewerkers, circa 30 oproepkrachten en daarnaast nog een 15-tal vrijwilligers.

Schouwburg Hengelo zoekt per direct een

Bureaumedewerker

0,8 fte

Wat u kunt verwachten
In deze veelzijdige, soms hectische baan vervult u een spilfunctie in de schouwburg. U ondersteunt voornamelijk de directeur en de marketingmanager. Telefoon, post, correspondentie, het bijhouden van de website en agendabeheer zijn dagelijks terugkerende werkzaamheden. U organiseert de sponsorbijeenkomsten, het jaarlijkse Open Podium en andere activiteiten. Daarnaast verzorgt u in teamverband marketing- en pr-activiteiten rondom voorstellingen en concerten in Schouwburg Hengelo.

Wie zoeken wij
Voor deze functie komen wij graag in contact met kandidaten met een relevante opleiding en enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie. Iemand die het prettig vindt om alles op kantoor soepel te laten verlopen met een oplossingsgerichte werkwijze. U kunt goed overweg met de standaard MS Office programma’s (Word, Excel en Outlook) en heeft kennis van social media. Ervaring met CRM-systemen, Google Analytics, grafische vormgeving software is een pre, net als affiniteit met de podiumkunsten.

Wat wij bieden
Het betreft een afwisselende functie in een inspirerende werkomgeving. Salariëring is volgens de cao Schouwburgen (zie www.caonederlandsepodia.nl) en bedraagt max. € 2.889,36 bruto (schaal 5) bij 36 uur.

Interesse?
Dan ontvangen we graag uw cv en een begeleidende brief voor 20 september aanstaande. U kunt uw reactie sturen naar: Schouwburg Hengelo, ter attentie van dhr. R. Boer, Beursstraat 44, 7551 HV Hengelo of naar office@schouwburghengelo.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.