Paradiso: Medewerker Marketing & Publiciteit

Paradiso in Amsterdam zoekt een Medewerker Marketing & Publiciteit voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 01-10-2021Paradiso is een toonaangevend podium dat vernieuwende, artistieke podiumkunst programmeert. Bij Paradiso vinden normaal gesproken ruim 1.000 voorstellingen plaats die door ruim een half miljoen mensen worden bezocht, in het gebouw van Paradiso aan de Weteringschans en op andere plekken in de stad. Paradiso organiseert popconcerten en clubnachten, en ook klassieke muziek, films, dans, lezingen en andere niet direct aan popmuziek gerelateerde programma’s.

Paradiso zoekt voor de afdeling Marketing & Publiciteit een

Medewerker Marketing & Publiciteit

32 uur per week

Je hebt

 • Uitstekende kennis van marketing & communicatie en de dynamiek van sociale media; je hebt ontwikkelingen op het gebied van social media altijd in je vizier en weet verschillende online kanalen feilloos in te zetten;
 • Het in je om op een creatieve manier promotie te maken voor onze concerten;
 • Ervaring met online content creatie, foto- en videobewerking;
 • Kennis van en interesse in het gebruik van analysetools met betrekking op onder andere websitebezoeken en ticketverkoop;
 • Grote affiniteit met de Nederlandse taal en het schrijven van goede inhoudelijke teksten;
 • Een goed netwerk in de muziekwereld en media of je kunt dat snel ontwikkelen;
 • Een verregaand verantwoordelijkheidsgevoel voor de publiciteit en de marketing van Paradiso, en dat beperkt zich niet tot kantooruren;
 • Een grote, aantoonbare affiniteit met muziek en andere kunstvormen.

Je bent

 • Enthousiast, nieuwsgierig, initiatiefrijk en nauwkeurig;
 • Gretig in het zoeken en vinden van de juiste doelgroepen voor Paradiso;
 • In staat om voor het promoten van concerten de juiste kanalen te benutten, omdat je snapt hoe al die kanalen werken;
 • Bestand tegen een soms zeer hectische omgeving;
 • Al geregeld in Paradiso of een ander poppodium te vinden.

Nadere informatie
De medewerker marketing & publiciteit maakt deel uit van de afdeling die verantwoordelijk is voor de promotie van de meer dan 1.200 programma’s die Paradiso jaarlijks organiseert. De afdeling bestaat uit drie marketingmedewerkers voor popmuziek en niet-muziek-gerelateerde programma’s (waarvan één deze vacature betreft), en twee marketingmedewerkers voor de clubnachten. De afdeling beschikt verder over een vormgever, een medewerker het drukwerk en de webshop beheert, een assistent en stagiair van de afdeling en een hoofd marketing en publiciteit. Inschaling van de functie is conform de bedrijfs-cao van Paradiso. Paradiso onderschrijft de Fair Practice Code en maakt zich sterk voor de Code Diversiteit en Inclusie. Paradiso streeft naar een team waar zoveel mogelijk verschillende achtergronden, ervaringen en perspectieven samenkomen.

Solliciteren
Stuur je cv en toelichting op je belangstelling vóór 2 oktober naar vacatures-marketing@paradiso.nl. Overtuig ons waarom we jou moeten kiezen op eenzelfde overtuigende manier als je een concert zou promoten. Verras ons en laat je creativiteit zien! Meer informatie is op aanvraag beschikbaar via bovenstaand e-mailadres. Of bel Jurry Oortwijn, Hoofd Marketing & Publiciteit, via 020-626 87 90 (maandag tot en met vrijdag).

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.