OPERA2DAY: Junior Marketeer

OPERA2DAY in Den Haag zoekt een Junior Marketeer voor 16 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 20-09-2021OPERA2DAY maakt vanuit Den Haag opera- en muziektheatervoorstellingen waarin artistieke innovatie, zeggingskracht en het bereiken van een breed publiek hand in hand gaan. ‘We reinvent opera to inspire and move people today’ is daarbij ons motto. We spelen landelijk in de theaters, op locatie, creëren nieuwe presentatievormen, en bereiken daarmee al jaren een indrukwekkend hoeveelheid mensen. De producties worden warm onthaald door pers en bezoekers, waarvan er in 2019 ruim 65.000 bij onze voorstellingen werden ontvangen. Outreach, participatie en educatie zijn belangrijke onderdelen van de projecten. OPERA2DAY is een stichting die meerjarig wordt ondersteund door het Fonds Podiumkunsten en Gemeente Den Haag.

Opera en muziektheatergezelschap OPERA2DAY is op zoek naar een

Junior Marketeer (m/v/x)

16 uur per week

Ter ondersteuning van de marketingafdeling is OPERA2DAY op zoek naar een junior marketeer voor 16 uur per week. In deze functie ben je medeverantwoordelijk om de publiekswerving tot een succes te maken, het versterken van het merk OPERA2DAY, voor communicatie voor de organisatie en velerlei bijkomende logistieke taken. Je bent onderdeel van een kleine afdeling waarbinnen nauw wordt samengewerkt. Dat betekent dat je het ene moment met een camera bij een repetitie kunt staan en het andere moment theaters belt over onze voorstellingen.

Je bent een hands-on marketeer die de weg weet in de klassieke muziek en opera. Je hoeft geen musicoloog te zijn, maar een vertrouwdheid met podiumkunsten en klassieke muziek is belangrijk. De inhoud is altijd leidend. Artistieke inhoud, educatie en marketing zijn bij ons altijd innig verweven. Je zult het meest samenwerken met de coördinator marketing en de persmedewerker/tekstschrijver.

De marketeer die we zoeken heeft enige allround ervaring met de nodige online en digitale pakketten. We verwachten niet dat je ons CRM en CMS al kent, maar je maakt je dit soort systemen makkelijk eigen. Je schrikt niet van termen zoals CTR en CPC en als je het niet kent, zoek je het op. Je bent handig met een camera en kunt zelfs wel wat beeld bewerken of een kort filmpje monteren. Je kunt je goed en wervend uitdrukken in foutloos Nederlands en kunt uit de voeten met Engels.

Praktisch
OPERA2DAY wil in haar gelederen gelijkheid en diversiteit bevorderen. Wij nodigen allen die op basis van het bovenstaande in aanmerking komen van harte uit te reageren.

Meer informatie over de activiteiten van OPERA2DAY vind je op de website. Nadere informatie is te verkrijgen bij coördinator marketing Janko Duinker via marketing@opera2day.nl of 06 5125 8475.

We ontvangen je brief, filmpje of zelfgeschreven ballade met cv graag vóór 20 september; richten aan Doldie Noorduijn: admin@opera2day.nl. Ook voor praktische vragen kun je hier terecht.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.