Next Nature Network: Office Manager Amsterdam

Next Nature Network in Amsterdam zoekt een Office Manager Amsterdam voor 20 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenNext Nature Network (NNN) onderzoekt en visualiseert hoe onze technologische omgeving zo complex, alomtegenwoordig, intiem en autonoom wordt dat we deze als een natuur op zich zelf gaan ervaren. We stimuleren discussie, initiëren publicaties en creëren (reizende) exposities. Ons netwerk, onderhouden via ons online magazine en social media, is een wereldwijde autoriteit op dit thema. Het is ons doel om onze relatie met technologie beter te begrijpen en een pad naar de toekomst uitstippelen dat zowel bevredigend is voor de mensheid als voor onze planeet als geheel.

Ons kernteam werkt in Eindhoven en Amsterdam – ons netwerk over de hele wereld. Het team bestaat uit een eclectische mix van creatieve mensen; van denkers tot makers tot zakenmensen. Onze projecten bereiken een groot en breed publiek. Onze tone of voice is open, hoopvol, geïnformeerd, speels, verbonden en inclusief.

We are hiring!

Office Manager Amsterdam

20 uur per week

Bij ons kun je flink aan de bak zeker als je houdt van ontzorgen, gasten verwelkomen, opruimen, organiseren en multitasken. Ga je gang, je bent van harte welkom!

Als Office Manager bij Next Nature ben jij de ‘go to person’, de organisator, de
olie in de motor! Je bent bij ons helemaal op je plek als je houdt van actie, ons “office” als je eigen huis beschouwt en ownership toont.

Wat ga je doen?
Je hebt een afwisselende functie in een groeiende innovatieve organisatie waarbij iedere dag weer anders is en ook weer hetzelfde. We willen graag dat jij hier een rol in gaat spelen, een belangrijke rol, waarbij je zichtbaar bent voor iedereen en natuurlijk dat je op de hoogte bent van de ins & outs.

Jouw taken en verantwoordelijkheden:

  • Je bent het eerste aanspreekpunt, zowel intern als extern.
  • Je bent verantwoordelijk voor de day-to-day zaken in het kantoor.
  • Je neemt het voortouw in het zorgen en creëren van een goed office klimaat en je bent niet bang om je collega’s hierop aan te spreken.
  • Je bent verantwoordelijk voor de afhandeling van inkomende en uitgaande communicatie en regelt alle (internationale) calls.
  • Je regelt de wekelijkse lunch.
  • Je verzorgt het offerte-traject voor de talks en workshops van onze Academy.
  • Je bent verantwoordelijk voor alles wat nodig is en gebruikt wordt op kantoor, zoals office & food supplies, aansturing schoonmaak, kantoormeubilair, pandbeheer et cetera.
  • Er wordt veel voor en door de collega’s georganiseerd. Als Office Manager heb jij hierin de vrije hand (binnen budget) en alle creatieve inbreng is welkom.
  • Je zorgt graag voor een opgeruimd kantoor en keuken. Je vindt het niet meer dan normaal om einde dag een rondje kantoor te doen en de netheid en orde te handhaven.

Wie ben jij?
Je bent opgeruimd, denkt in oplossingen en laat medewerkers en gasten zich thuis voelen! Je voelt je thuis in een hoogopgeleide, internationale werkomgeving, waarbij creativiteit belangrijk is. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een allround officemanagement-rol. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Je bent supersnel en handig met MS Office.

Wat bieden wij:
Een afwisselende job voor 20 uur per week. Onze voorkeur gaat uit naar een verdeling over 5 dagen. Je komt te werken in een mooi team met gedreven collega’s. Eigen initiatief stellen we op prijs, pak dingen op en laat ownership zien. En natuurlijk een goed salaris, 26 vakantiedagen (fulltime), reiskostenvergoeding, en een superleuk team. Pensioen dien je zelf te regelen.

Geïnteresseerd?
Reageer dan via onderstaande sollicitatiebutton.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.