Next Nature Network: Financieel Manager

Next Nature Network in Amsterdam zoekt een Financieel Manager voor 1 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: geenWe are hiring!

Heb jij serieuze werkervaring in finance en ben je op zoek naar een volgende stap? Wegens groei van Next Nature zijn we op zoek naar een enthousiaste Financieel Manager. Ben je geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Vanaf 1 januari 2022 zal Next Nature Network een bruisend publieksprogramma aan de bestaande propositie van het Evoluon toevoegen. In samenwerking met het unieke Eindhovense ecosysteem van technologie en design gaan we het Evoluon heropenen als een plek van verbazing, verwondering, inspiratie en kennisoverdracht; een plek met internationale ambitie waar het publiek, bedrijfsleven, kennisinstellingen en beleidsmakers verbonden worden. Next Nature Network wordt structureel ondersteund door het ministerie van OCW, de Provincie Noord-Brabant, de gemeentes Eindhoven en Amsterdam en middels projectsubsidies vanuit de private sector. Daarnaast heeft de organisatie een substantiële eigen inkomstenstroom.

We zijn op zoek naar een gedreven

Financieel Manager (m/v/x)

fulltime

Functie-omschrijving
Als Financieel Manager ben je verantwoordelijk voor de financiële processen, administratie en de interne- en externe financiële verslaggeving binnen Next Nature. Jouw rol is tweeledig; aan de ene kant ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en verwerking van de financiële administratie en wordt er van je verwacht dat je een actieve bijdrage levert aan de verbetering van de financiële functie. Aan de andere kant ben je verantwoordelijk voor een stuk “hands-on” financial controlling, waarbij je onder andere financiële gegevens gaat controleren, analyseren en vertalen naar stuur- en managementinformatie.

En waar je dit allemaal gaat doen is aan jou; in Eindhoven het Evoluon of in Amsterdam (vlakbij het Scheepvaartmuseum) – jij mag het zeggen.

Verantwoordelijkheden:

 • Betrouwbare, volledige vastlegging van de bedrijfsadministratie;
 • Je zorgt voor een goede inrichting van de administratie en de bijbehorende processen;
 • Je stelt de maandelijkse balans en verlies en winstrekening op en controleert of dit aansluit bij de begrotingen;
 • Je draagt zorg voor een maandelijkse balansanalyse op grootboekrekeningniveau;
 • Opstellen van de jaarrekening en ondersteunen bij de jaarlijkse accountantscontrole;
 • Je verzorgt financiële en bedrijfsmatige analyses en adviezen;
 • Je ondersteunt bij het begrotings- en prognoseproces;
 • Je onderhoudt het contact met de banken en de externe accountant.

Competenties en ervaring:

 • Je hebt affiniteit met de next nature filosofie;
 • Je bent een hands-on, sociale en constructieve teamspeler;
 • Je hebt oog voor detail en ziet direct waar verbetering mogelijk is;
 • Je kunt goed zelfstandig werken;
 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in financiële richting (Bedrijfseconomie, Accountancy of Finance & Control);
 • Minimaal 2 jaar werkervaring als Controller of Accountant;
 • Je beschikt over voldoende kennis van financiële systemen;
 • Uiteraard beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden we?

 • Een zeer inspirerende werkomgeving met kansen om jezelf te ontwikkelen.
 • Een marktconform salaris in de schaal van € 4.576 en € 5.720 bruto per maand, 26 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag.

Geïnteresseerd?
Reageer dan via onderstaande sollicitatiebutton.

Het vieren en stimuleren van diversiteit in de breedste zin van het woord (culturele achtergrond, leeftijd, seksuele voorkeur, gender, religie, et cetera) is een belangrijke focus van Next Nature Network. Onze werving en selectie is gebaseerd op de wens een gebalanceerd team samen te stellen hebben dat dit weerspiegelt.

Over Next Nature Network
Next Nature Network (NNN) onderzoekt en visualiseert hoe onze technologische omgeving zo complex, alomtegenwoordig, intiem en autonoom wordt dat we deze als een natuur op zich zelf gaan ervaren. We stimuleren discussie, initiëren publicaties en creëren (reizende) exposities. Ons netwerk, onderhouden via ons online magazine en social media, is een wereldwijde autoriteit op dit thema. Het is ons doel om onze relatie met technologie beter te begrijpen en een pad naar de toekomst uitstippelen dat zowel bevredigend is voor de mensheid als voor onze planeet als geheel.

Ons kernteam werkt in Eindhoven en Amsterdam – ons netwerk over de hele wereld. Het team bestaat uit een eclectische mix van creatieve mensen; van denkers tot makers tot zakenmensen. Onze projecten bereiken een groot en breed publiek. Onze tone of voice is open, hoopvol, geïnformeerd, speels, verbonden en inclusief.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.