Muziekschool Katwijk: Docent piano / keyboard (lichte muziek)

Muziekschool Katwijk in Katwijk zoekt een Docent piano / keyboard (lichte muziek) voor 4-8 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 10-10-2021Muziekschool Katwijk is een dynamische organisatie met een breed aanbod voor alle leeftijden, niveaus en stijlen. De muziekschool verzorgt zowel muziekonderwijs in het primair en voortgezet onderwijs als in de vrije tijd. Daarnaast organiseert de muziekschool diverse activiteiten in samenwerking met partners uit het sociaal domein. Het team van de muziekschool bestaat uit circa 28 medewerkers.

Docent piano / keyboard (lichte muziek)

4-8 uur per week

Voor komend seizoen (2021-2022) zijn wij op zoek naar een enthousiaste en vakkundige docent piano lichte muziek / keyboard. Momenteel is er een dagdeel beschikbaar met een ruime mogelijkheid tot groei. Voorkeursdagen woensdag en donderdag. In overleg en afhankelijk van de mogelijkheden kan dit in het nieuwe schooljaar eventueel wijzigen.

De lessen zijn aan kinderen, jongeren en volwassenen zowel individueel als in groepsverband. De meeste leerlingen zijn geïnteresseerd in piano maar leerlingen met interesse voor keyboard moeten ook bij jou terecht kunnen.

De ideale kandidaat;

  • beschikt over een diploma conservatorium piano (lichte muziek)
  • heeft als docent kennis van meerdere muziekstijlen
  • heeft ruime ervaring met lesgeven, zowel individueel als in groepsverband
  • beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden
  • is beschikbaar voor uitvoeringen, projecten en evenementen
  • ervaring met lessen in het basisonderwijs en/of in het sociaal domein is een pre
  • spreekt vloeiend Nederlands

Werkzaamheden worden als zelfstandige verricht. Er wordt een overeenkomst van opdracht gesloten voor een jaar, met mogelijkheid tot verlenging.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.