Muziekschool Amsterdam: Docent Cello

Muziekschool Amsterdam in Amsterdam zoekt een Docent Cello voor een nader te bepalen aantal uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 25-09-2021Ben jij cellist en lijkt het je leuk om les te geven bij Muziekschool Amsterdam? Stuur dan je motivatie en cv naar personeelszaken@muziekschoolamsterdam.nl.

Muziekschool Amsterdam biedt alle Amsterdamse kinderen en jongeren de kans om het plezier van (samen) muziek maken te ervaren. Ieder jaar leren duizenden kinderen en jongeren hun talent te ontwikkelen en samen hun eigen podium te creëren. Dat doen zij op meer dan honderd basisscholen en op de eigen locaties van de muziekschool.

Voor onze locatie Osdorp (op donderdag) zoeken we een cellodocent die vanaf oktober 2021 aan de slag gaat.

Docent Cello

Jouw profiel

  • Je bent avontuurlijk, creatief, flexibel, betrouwbaar, ondernemend, teamspeler, klantgericht en staat voor hoge kwaliteit.
  • Je neemt graag verantwoordelijkheid voor de invulling en uitvoering van een programma gericht op muzikale vaardigheden, samenspel en plezier.
  • Je beschikt over pedagogische en didactische vaardigheden die aansluiten bij kinderen.
  • Je hebt aantoonbare ervaring met lesgeven aan groepen kinderen.
  • Je bent leergierig en je voelt je betrokken bij de ontwikkelingen in het muziekonderwijs.
  • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding conservatorium of een vergelijkbaar diploma.

De cao Kunsteducatie is van toepassing. Het salaris is conform cao schaal 8. Muziekschool Amsterdam biedt daarbij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Muziekschool Amsterdam streeft nadrukkelijk naar een samenstelling van het personeel die de diversiteit van de samenleving weerspiegelt en inclusie actief bevordert. Iedereen die denkt daar een bijdrage aan te kunnen leveren wordt nadrukkelijk uitgenodigd om te reageren.

Interesse?
Op www.muziekschoolamsterdam.nl vind je meer informatie over Muziekschool Amsterdam. Om te solliciteren kun je een e-mail sturen ter attentie van Angenieta de Bie naar personeelszaken@muziekschoolamsterdam.nl.

We ontvangen je motivatiebrief met cv graag zo snel mogelijk en uiterlijk op 25 september 2021.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.