Muziek- en Dansschool Heiloo: Docent Gitaar

Muziek- en Dansschool Heiloo in Heiloo zoekt een Docent Gitaar voor 4-7 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: geenDe muziek- en dansschool ligt midden in het groene Heiloo. De afgelopen 60 jaar hebben hier tienduizenden leerlingen een instrument leren bespelen, gedanst en musicallessen gevolgd. We bieden een stimulerende leeromgeving waar leerlingen met ambitie kunnen doorgroeien naar het conservatorium. Maar (samen) muziek maken betekent vooral met plezier bezig zijn! Dit bereiken wij door de talloze voorspeelavonden, evenementen, wekelijkse speel- en zangbijeenkomsten met onze koren en ensembles. De cursisten waarderen de docenten met een gemiddeld rapportcijfer van bijna een 9. Speerpunten in het beleid zijn onder andere samenspel en verdere samenwerking zoeken met andere culturele organisaties en muziekverenigingen. Ook staat het pand op de nominatie gerenoveerd te worden. En dat verdient het pand, want met een podium in het hart van het gebouw, is dit een podiumkunstenschool pur sang.

Leuk team zoekt met spoed een

Docent Gitaar

4 tot 7 uur per week

Met wie?
Bij de Muziek- en Dansschool Heiloo werken 30 medewerkers. Wil je weten wie? Kijk op onze website!

Wat houdt het werk in?
De lessen worden gegeven in Heiloo. De lessen zullen op woensdag en/of donderdag in de week plaatsvinden. In totaal komt de functie neer op ongeveer 3 tot 7 lesuren per week. De functie heeft veel groeipotentie.

Wie zoeken wij?
Je bent afgestudeerd aan het conservatorium of bezig met het afronden daarvan. Daarnaast heb je ervaring met lesgeven. Je bent flexibel, communicatief vaardig, een teamplayer en je deelt de passie voor samen muziek maken. We vinden het een pre als je samen met de andere docenten en cursisten het podium wilt delen.

Muziek- en Dansschool Heiloo biedt
Een uitdagende en veelzijdige functie waarin veel ruimte is voor ontwikkeling. De aanstelling geschiedt in eerste instantie op zzp-basis. Natuurlijk beseffen wij dat je als zzp’er ook uren uitbetaald moet krijgen voor Open Dagen en andere evenementen.

Praktische informatie over de procedure
Je kunt jouw motivatiebrief en curriculum vitae sturen naar het mailadres directie@muziekendansschoolheiloo.nl ter attentie van Pauline Folkerts. Hier kan je ook terecht met vragen over de functie.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.