Museum Boijmans Van Beuningen: Horecamedewerkers

Museum Boijmans Van Beuningen in Rotterdam zoekt Horecamedewerkers voor nader te bepalen aantal uur | Vacature voor een Betaalde functie, Nader te bepalen | Sluitingsdatum: geenOp 6 november opent Museum Boijmans Van Beuningen het eerste volledig publiekstoegankelijke depot ter wereld! Voor het café-restaurant van het depot zijn we op zoek naar medewerkers voor de keuken en bediening.

Horecamedewerkers

nader te bepalen aantal uur

Wil jij straks werken in hét nieuwe café-restaurant van Rotterdam? Met spectaculair uitzicht over de hele stad vanaf het heerlijke terras op het dak van het depot?

Ons keukenteam werkt zoveel mogelijk met lokale producten van het seizoen en met een mooie, steeds wisselende kaart. Het café-restaurant is overdag open voor bezoekers van het depot en ’s avonds voor iedereen. Ook is er een evenementenruimte op het dak die verhuurd wordt voor evenementen en partijen met lunch, borrel en/of diner.

Voor het café-restaurant en de evenementen zoeken we energieke en servicegerichte medewerkers voor in de keuken en bediening, afwassers, aankomend leidinggevende medewerkers/wijklopers en een operationeel manager.

Kom jij werken in dit nieuwe Rotterdamse icoon?
Reageer zo snel mogelijk uitsluitend via onderstaande button.

Meer informatie
Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Stefan Leatemia via leatemia@boijmans.nl.

Reageer zo snel mogelijk uitsluitend via onderstaande button.

Boijmans Van Beuningen erkent het belang en de noodzaak van diversiteit in de organisatie en streeft naar een evenwichtig samengesteld personeelsbestand, conform de Code Diversiteit en Inclusie.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.