MOJO Concerts: Projectspecialist Vergunningen & Veiligheid

MOJO Concerts in Utrecht zoekt een Projectspecialist Vergunningen & Veiligheid voor 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 01-10-2021Zeg je entertainment, dan zeg je MOJO. Al meer dan 50 jaar organiseert MOJO concerten van onder andere Adele, Khalid, Marco Borsato en BTS, festivals zoals Lowlands, North Sea Jazz en WOO HAH! en evenementen als Cirque du Soleil. Iedereen heeft dankzij MOJO wel eens een onvergetelijke avond of weekend gehad.

MOJO is onderdeel van Live Nation Entertainment, een wereldwijde beursgenoteerde live-entertainment organisatie. MOJO is gevestigd in Delft en heeft 90 medewerkers in dienst. MOJO is verantwoordelijk voor 200 evenementen per jaar, van dance tot pop en van hiphop tot soul en worden jaarlijks bezocht door meer dan twee miljoen bezoekers.

Vanwege corona hebben we een rustiger jaar gehad maar inmiddels komen de tournees en festivals weer langzaam op gang en zijn de voorbereidingen voor 2022 in volle gang.

Onze productieafdeling is rondom onze concerten en evenementen verantwoordelijkheid om te zorgen dat wij beschikken over de benodigde vergunningen, rekening houden met de veiligheidsmaatregelen voor bezoekers, crew en artiesten, mobiliteit en arbo.

Voor onze afdeling Productie zijn we per direct op zoek naar een

Projectspecialist Vergunningen & Veiligheid

40 uur per week

De functie
In deze deels operationele en deels beleidsmatige rol rapporteer je aan de operationeel directeur en werk je nauw samen met de projectmanagers en festivaldirectie en andere stakeholders van onze evenementen.

Je adviseert projectteams en productiemanagers ten aanzien van de inzet en aansturing van derden en de te nemen maatregelen in het kader van, crowd management, vergunningen, mobiliteit en arbo-zaken voor concerten en evenementen. Ook adviseer je gevraagd en ongevraagd ten aanzien van accreditatie beleid, risico-analyses en bezoekersprofielen, mindervalidenbeleid (en andere bijzondere groepen bezoekers), huisregels en aan deze onderwerpen gerelateerde communicatie-uitingen.

Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling, uitwerking en bewaking van het arbo-beleid (onder andere RI&E en BHV opzetten, bewaken en updaten) voor de interne organisatie, zowel op kantoor als op locaties en op verzoek de zuster- en/of dochterbedrijven van MOJO.

Indien je als projectspecialist toegevoegd bent aan een projectteam ben je verantwoordelijk voor het (laten) schrijven van de benodigde draaiboeken en onder andere veiligheids-, en mobiliteitsplannen welke allereerst noodzakelijk zijn ter verkrijging van de vergunningen maar ook als leidraad dienen voor de interne organisatie en uitvoering.

In sommige gevallen ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig inkopen, plannen en organiseren en het aansturen van alle voor de uitvoering van het project benodigde producten en diensten, teneinde een optimaal resultaat van het project te leveren binnen de gestelde randvoorwaarden (met betrekking tot onder andere preferred suppliers en inkoopafspraken, budget, voorschriften, procedures, wetgeving, kwaliteitseisen).

Je stuurt de eventueel ter ondersteuning van je werkzaamheden ingehuurde mensen aan, ziet toe op voortgang en kwaliteit van de werkzaamheden en de naleving van de gestelde richtlijnen.

Bij bepaalde evenementen ben je verantwoordelijk voor het mede bepalen van budgetten en een optimale besteding van het beschikbaar gestelde budget door het realiseren van voordelige en kwalitatieve inkoop, daarbij rekening houdend met afspraken ten aanzien van preferred suppliers en inkoop.

In de rol van operationeel ingezette projectspecialist bewaak je de zaken die in de vergunning vermeld staan, waaronder bijvoorbeeld geluidsnormen, dichtheid publiek, nooduitgangen, aantallen bezoekers. In voorkomende gevallen kan je op evenementen ingezet worden als liaison tussen organisatie en diensten, (band)productie, beveiliging en locatie.

Jouw ideale baan
Met jouw hbo-werk- en -denkniveau en ruime ervaring in dit vakgebied met inhoudelijke kennis van het aanvragen van vergunningen, mobiliteit en arbo (BHV, RI&E) zoek jij een baan waarin jij deze kwaliteiten kunt combineren. Relevante werkervaring in vergelijkbare projectmatige werkomgeving en affiniteit met crowd management en bovengenoemde zaken is een pre.

Je kunt gemotiveerd uitleggen waarom jij jouw kennis en expertise wil inzetten binnen de evenementen- en muziekindustrie. Je bent assertief en goed georganiseerd. Jouw sociale en communicatieve vaardigheden kun je inzetten voor de interne en externe lobby en je weet daarin partijen te verbinden. In deze functie heb je een grote mate van zelfstandigheid.

Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is belangrijk, omdat je ook met onze internationale partners binnen Live Nation moet communiceren.

Arbeidsvoorwaarden
MOJO biedt een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft een functie voor de duur van 12 maanden met de intentie dit te verlengen. Je werkzaamheden verricht je hoofdzakelijk vanuit ons kantoor in Utrecht, maar ook de kantoren en zalen in Delft en Amsterdam moeten regelmatig worden bezocht. Na de inwerkperiode behoort gedeeltelijk thuiswerken tot de mogelijkheden.

Diversiteit
Naast diversiteit in het aanbod van concerten en events streven we naar een zo divers mogelijke samenstelling van onze teams. MOJO is er van overtuigd dat diversiteit de creativiteit stimuleert en zorgt voor innovatie.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.