Korthals Stuurman Theaterbureau: Chauffeur & Artiestenbegeleider

Korthals Stuurman Theaterbureau in Amsterdam zoekt een Chauffeur & Artiestenbegeleider voor zo’n 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: geenKorthals Stuurman Theaterbureau bv (voorheen Hummelinck Stuurman) is impresariaat van veertien geweldige artiesten en daarnaast de grootste toneelproducent van Nederland. We zijn gevestigd in een gezellig pand aan de Da Costakade in Amsterdam, vlakbij het Leidseplein en spelen onze voorstellingen door heel Nederland.

Wij zijn met spoed op zoek naar een leuke en betrokken chauffeur & artiestenbegeleider. Iemand die in onze eigen artiestenbus onze acteurs veilig naar het theater brengt, daar een beetje helpt en na de voorstelling iedereen weer terug rijdt.

Chauffeur & Artiestenbegeleider

zo’n 32 uur per week

Wij zijn op zoek naar een chauffeur voor onze gezellige artiestenbus (14 personen). Rijbewijs D1 is nodig om hierin te mogen rijden. Je brengt onze acteurs in de loop van de middag naar het theater waar die avond de voorstelling te zien is. De ene keer is dat een rit van een half uur, maar het kan ook bijvoorbeeld twee uur zijn. Eenmaal aangekomen in het theater bied je een helpende hand voor zover dat nodig is. Na afloop wordt de terugreis ingezet.

Het belangrijkste? Dat je het leuk vindt met mensen om te gaan, je een fijn verantwoordelijkheidsgevoel hebt en natuurlijk dat je een goede chauffeur bent. Aantal uur is afhankelijk van de tournee. Dienstverband kan zowel freelance als vast. Neem contact met ons op voor meer informatie over bijvoorbeeld salaris en werkzaamheden.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.