Jeugdtheater Hofplein: Medewerker Publieksservice

Jeugdtheater Hofplein in Rotterdam zoekt een Medewerker Publieksservice voor een wisselend aantal uur | Vacature voor een Betaalde functie, Oproepkracht | Sluitingsdatum: 19-09-2021Jeugdtheater Hofplein verrijkt de wereld via de kracht van verbeelding en verwondering, door theater en andere vormen van kunst te maken met en door kinderen en jongeren in een professionele omgeving. De kinderen en jongeren zijn daarbij volwaardige artistieke partners in elk creatief proces. Naast het aanbieden van theaterlessen en het maken van voorstellingen met deelnemers in de vrije tijd, is Jeugdtheater Hofplein ook actief binnenschools, zowel in het primair en voortgezet onderwijs als binnen het mbo.

Voor het nieuwe theaterseizoen is Jeugdtheater Hofplein per direct op zoek naar een:

Medewerker Publieksservice

Oproepkracht

Heb jij een hands-on-mentaliteit, ben je klantgericht, een echte teamplayer met passie voor theater en onderwijs? Vind jij het leuk om je bezig te houden met algemene secretariële en kassawerkzaamheden? Woon je in Rotterdam en zoek je een leuke flexibele baan in de cultuursector? Dan zou Jeugdtheater Hofplein wel eens de perfecte werkgever voor jou kunnen zijn.

Takenpakket:

  1. Verrichten van secretariële en administratieve werkzaamheden;
  2. Verrichten van kassawerkzaamheden;
  3. Verantwoordelijk voor de BHV tijdens openingstijden.

Onze nieuwe collega:

  • Is klantgericht en representatief;
  • Is flexibel, stressbestendig en heeft een positieve werkmentaliteit;
  • Is communicatief zeer vaardig, zowel in woord als schrift;
  • Heeft een probleemoplossend vermogen;
  • Is punctueel;
  • Kan goed in teamverband werken;
  • Heeft affiniteit met theater en kinderen/jongeren.

Aanbod:
Wij bieden een flexibele baan bij een dynamisch Jeugdtheater, met gedreven collega’s en zeer enthousiaste deelnemers. Salaris afhankelijk van ervaring, vanaf € 1.829,00 bruto per maand bij een aanstelling van 36 uur per week/fulltime.

Contact en sollicitatieprocedure:
Ben jij onze nieuwe Medewerker Publieksservice? Reageer dan uiterlijk zondag 19 september 2021. Stuur een motivatiebrief met cv naar Davida Roovers-Slooter, D.Roovers-Slooter@jeugdtheaterhofplein.nl.

Jeugdtheater Hofplein streeft ernaar een diverse en inclusieve organisatie te zijn, oftewel een afspiegeling van de Rotterdamse samenleving van nu. Daarom hopen wij op reacties vanuit verschillende achtergronden en leeftijdscategorieën, en roepen wij kandidaten die zich hierin herkennen en ons kunnen versterken vooral op om te reageren.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.