Het Zuidelijk Toneel: Educatiemakelaar

Het Zuidelijk Toneel in Tilburg zoekt een Educatiemakelaar voor 8 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenBij Het Zuidelijk Toneel leer je jezelf kennen. In voorstellingen, workshops en projecten ontmoet je de wereld, ontdek je nieuwe inzichten en word je verrast. Het Zuidelijk Toneel zet theatrale ontmoetingen op die het publiek prikkelen anders naar de wereld te kijken. Geëngageerd, innovatief en steeds gericht op de thematiek van de ander om zo jezelf beter te leren kennen.

Educatiemakelaar

voortgezet onderwijs

8 uur per week

Wij zoeken:
We zoeken iemand met een stevig en uit te breiden basisnetwerk in heel Brabant met betrekking tot scholen, schoolbesturen, secties kunst en cultuur van VO-scholen, kunstvakdocenten, icc’ers en marktplaatsen. Een spin in het web die vanuit Het Zuidelijk Toneel en naar aanleiding van onze producties verbindingen legt met het brede onderwijsveld. Iemand die de dialoog aangaat, vragen verzamelt, producties en workshops verkoopt, contacten legt en onderhoudt. En indien mogelijk zelfs samenwerkingen initieert en ideeën voor nieuwe aanbodgerichte projecten voordraagt.

Iemand die net als ons gelooft dat we met kunst en cultuur een wezenlijke bijdrage kunnen leveren aan de 21-eeuwse vaardigheden, een gezonde ontwikkelingen van jongeren en bruto nationaal geluk.

HZT wil graag in ons publiek en in onze organisatie van de samenleving van nu weerspiegelen. Daarom zoeken wij actief naar verscheidenheid in afkomst en achtergrond, en de verscheidenheid aan talenten die dat met zich meebrengt. Wij roepen nieuwe collega’s die zich hierin herkennen en ons kunnen versterken vooral op te reageren.

Wij bieden

  • Een fijne werkplek waar het nooit saai is en flinke club aan collega’s die stuk-voor-stuk voor hetzelfde doel gaan.
  • De mogelijk om zowel op locatie als vanuit huis te werken
  • Een passend honorarium
  • Aanvang werkzaamheden: 1 januari 2022 of eerder indien beschikbaar

Geïnteresseerd?
Ben of ken jij die persoon? Laat het ons dan NU weten door een korte motivatie en cv te sturen naar Ilrish Kensenhuis via educatie@hzt.nl onder vermelding van ‘Educatiemakelaar VO’. Ook vragen over de vacature kunnen hier gesteld worden. De sollicitatiegesprekken voor de eerste ronde zullen plaatsvinden in de eerste 2 weken van november. De data voor een tweede ronde worden hierna bekend gemaakt.

We zien ernaar uit van je te horen!

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.