Filmhuis Den Haag: Teamleider Publieksservice

Filmhuis Den Haag in Den Haag zoekt een Teamleider Publieksservice voor 32-36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 30-09-2021Filmhuis Den Haag is dé plek voor film in de Hofstad. Een culturele ontmoetingsplek waar het draait om de liefde voor film. Film is kunst én een middel om de wereld te begrijpen en ons begrip voor anderen te vergroten. Bij Filmhuis Den Haag is iedereen welkom; we stimuleren ontmoetingen en leggen verbindingen waar ze niet vanzelfsprekend zijn.

Dagelijks zijn wij geopend van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Met zes filmzalen, studio’s, een tentoonstellingsruimte en een sfeervol filmcafé is er altijd wat te zien en te beleven. Voor de coronacrisis bezochten meer dan 340.000 mensen jaarlijks het Filmhuis, waaronder 19.000 leerlingen voor filmonderwijs.

Tot dit najaar vertonen we film in onze pop-up cinema in Concordia CC, wamt onze vaste stek wordt gerenoveerd. We kijken er naar uit om straks weer met veel energie bezoekers te ontvangen aan het Spui. En hier hebben we jou hard bij nodig!

Teamleider Publieksservice

32-36 uur per week

De afdeling Publieksservice
Als Teamleider stuur je de afdeling Publieksservice aan die verantwoordelijk is voor alle operationele zaken in het publieksgedeelte, zoals het filmcafé, de kaartverkoop, kaartcontrole en informatievoorziening. Het café biedt volop mogelijkheden om voor of na de film, of zonder filmbezoek, wat te drinken of eten. Naast filmvertoningen worden ook vele evenementen en festivals georganiseerd. Als teamleider ben je medeverantwoordelijk voor een succesvol verloop hiervan.

Filmhuis Den Haag werkt vanuit de Hostmanship-gedachte: de kunst om mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn. Gastvrijheid, een open en proactieve houding en nét dat stapje extra zetten voor onze bezoekers zijn belangrijk.

Aan de slag!
Als Teamleider stuur je de serviceafdeling aan en zorg je voor het vol overtuiging uitdragen en levend houden van de Hostmanship-gedachte. Met je team en de vrijwilligers maak je van elke dag een fijne beleving voor de bezoeker. Daarnaast werk je nauw samen met onder meer de afdeling Events en techniek.

Je zorgt voor het werven en opleiden van nieuwe medewerkers is, maakt de roosters, motiveert je team, stuurt bij waar nodig is en weet je hoofd koel te houden. Ook ben je verantwoordelijk voor de invulling van het café: van het samenstellen van het aanbod tot de inkoop (met oog voor duurzaamheid) en bijbehorende contracten. Natuurlijk zorg je ook voor een veilig, schoon en net Filmhuis (BHV/ schoonmaak/ hygiëne/ onderhoud), Met je collega-teamleider verdeel je de hoofdtaken, waarbij jullie elkaar onderling vervangen.

Herken je jezelf hierin?
Je hebt een opleiding op mbo+-niveau, ervaring in de aansturing van mensen, kunt goed anticiperen op gebeurtenissen en er ontgaat je geen detail. Je hebt een natuurlijk overwicht en communiceert helder en overtuigend. Dit alles met duidelijk plezier in je werk.

Wat bieden we jou?

  • de ruimte om vanuit jouw achtergrond, persoonlijkheid en kwaliteiten bij te dragen aan een Filmhuis Den Haag waar iedereen zich welkom voelt;
  • de mogelijkheid om met je collega-teamleider het team samen te stellen;
  • een verantwoordelijke, afwisselende en uitdagende functie;
  • een jaarcontract met zicht op verlenging;
  • een marktconform salaris binnen het loongebouw van Filmhuis Den Haag.

Interesse?
Filmhuis Den Haag zet zich actief in voor een inclusieve werkomgeving. Met elkaar creëren we een organisatie waarin iedere medewerker zich betrokken en gewaardeerd voelt. Naast jouw talenten en ervaring, maakt ook wie jij bént onze organisatie rijker. We nodigen je uit een motivatiebrief te schrijven of middels een filmpje (mag kort en eenvoudig) te vertellen waarom jij de Teamleider bent die we zoeken.

Richt uiterlijk 30 september je cv en motivatie aan Ellen Vermond, HR-adviseur via sollicitatie@filmhuisdenhaag.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.