Dutch Design Week: Vrijwilligers

De Dutch Design Week in Eindhoven zoekt Vrijwilligers voor een wisselend aantal uur | Vacature voor een Vrijwillige functie | Sluitingsdatum: 24-10-2021Elk jaar in oktober vindt in Eindhoven de negendaagse Dutch Design Week (DDW) plaats. Het grootste designevenement van Noord-Europa presenteert dan werk en concepten van ruim 2600 ontwerpers aan meer dan 355.000 bezoekers uit binnen- en buitenland. Verspreid over zo’n 120 locaties door de hele stad, organiseert en faciliteert DDW onder andere tentoonstellingen, lezingen, prijsuitreikingen, netwerkbijeenkomsten, debatten en festiviteiten.

DDW onderscheidt zich van andere designevenementen door zich te concentreren op ontwerpen voor de toekomst. Hoewel tijdens het evenement alle denkbare disciplines en aspecten van design aan bod komen, ligt de nadruk op experiment, vernieuwing en cross-overs. Bijzondere aandacht gaat jaarlijks uit naar werk en ontwikkeling van jong talent.

Dutch Design Week is ontzettend blij met de hulp van haar vrijwilligers. Zonder hen, zonder jou, kan DDW niet bestaan. Jij bent het gezicht van DDW en maakt het verschil voor onze bezoekers. Wij zijn je dankbaar voor je energie, tijd en inzet.

Vrijwilligers

wisselend aantal uur

De Dutch Design Week 2021 vindt plaats van 16 tot en met 24 oktober. De voorbereidingen voor de twintigste editie van Dutch Design Week (DDW) zijn in volle gang. Help ons van DDW21 een succes te maken!

Als vrijwilliger ben je hét gezicht van DDW. Je bemenst bijvoorbeeld een ticketbalie, informatiepunt, expositie. Je helpt bezoekers op weg of leidt ze rond en helpt mee bij ad-hoc werkzaamheden. Of je maakt deel uit van het chauffeursteam en doorkruist Eindhoven in je Design Ride! Er is genoeg te doen! Daarom vinden we het fijn als jij initiatiefrijk bent, en zelfstandig werkt volgens de richtlijnen van de organisatie. Wij zorgen natuurlijk voor goede begeleiding en informatie.

Houd jij van design en lijkt het je leuk om met een divers en internationaal publiek in contact te komen? Ben je beschikbaar van 16 tot en met 24 oktober? Dan zoeken we jou!

Vergoeding
Als vrijwilliger ontvang je per uur een vergoeding van € 2,75 (16 tot 21 jaar) of € 5,00 (21 jaar en ouder). Hiervoor geldt een maximum van € 180. Daarnaast krijg je natuurlijk een crew T-shirt.

Meer informatie over de verschillende vrijwilligersfuncties: ddw.nl/vrijwilligers

Mocht je vragen hebben, schroom dan niet en mail volunteers@dutchdesignfoundation.com.

We maken er samen weer een geweldig feest van!

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.