DE KOM: Servicemedewerker

DE KOM in Nieuwegein zoekt een Servicemedewerker voor gemiddeld 11 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 17-09-2021DE KOM, stadstheater en kunstencentrum bruist van de activiteiten. Het is de aangewezen plek in Nieuwegein voor iedereen die kunst en cultuur wil beleven en beoefenen. DE KOM is een state of the art theater met twee zalen en ruim 200 voorstellingen en tal van andere activiteiten per seizoen. Het kunstencentrum van DE KOM biedt cursussen en faciliteiten aan op het gebied van muziek, dans, toneel, musical en beeldende kunst. Daarnaast verzorgt het kunstencentrum in samenwerking met diverse partners een groot aantal kunst- en cultuurprojecten, vooral voor scholen en in de wijken.

Na een periode waarin onze deuren gesloten waren, staan we nu aan het begin van een nieuw seizoen! Om vol energie van start te gaan, zijn wij op korte termijn op zoek naar een:

Servicemedewerker (m/v/x)

gemiddeld 11 uur per week

Wat wij zoeken
Je voelt je thuis in een creatieve en levendige werksfeer en draagt graag bij aan een mooie ervaring van onze bezoekers. Je bent een gastvrije medewerker met een ‘hands-on’-mentaliteit, die met een stralende glimlach onze gasten verwelkomt, zaken helpt op te lossen met betrekking tot kaartverkoop en waar nodig kleine klusjes doet in het gebouw. Daarnaast ben je bekend met bedrijfshulpverlening of bereid een cursus te volgen. Je bent vooral in de weekeinden (16.00 – 0.00 uur) beschikbaar en op invalbasis incidenteel op een doordeweekse avond.

Wij bieden
Een leuke en flexibele ‘bijbaan’ in een creatieve, dynamische en informele omgeving.
Je krijgt een tijdelijke aanstelling conform cao-KE schaal 3 voor gemiddeld 11 uur per week, met uitzicht op verlenging en een aanstelling in vaste dienst.

Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder andere een persoonlijk opleidingsbudget en een personeelsregeling om zelf DE KOM te ‘beleven’, zoals korting op theaterkaarten.

DE KOM is er voor iedereen. Daarom willen wij gelijkheid, diversiteit en inclusie bevorderen. Wij nodigen alle kandidaten van harte uit te reageren.

Interesse?
Word je enthousiast van het functieprofiel? Dan nodigen we je uit om te solliciteren. Sollicitaties met cv en motivatie kunnen tot 17 september 2021 per e-mail gestuurd worden naar Dietie Strunk (managementassistent): dietie@dekom.nl.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Remco Hageman, coördinator theatertechniek, beheer & ICT: hoofdtechniek@dekom.nl of 030-605 57 97.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.