CultuurWerkt!: Salesmanager

CultuurWerkt! in Amsterdam zoekt een Salesmanager voor 32 tot 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 01-11-2021CultuurWerkt! is hét cultureel lidmaatschap voor werkend Nederland. Wij maken bezoek aan theater, musical, film, musea, concerten of familievoorstellingen aantrekkelijk met exclusieve aanbiedingen, winacties en culturele activiteiten.

We laten medewerkers stralen en zetten bedrijven op voorsprong door ze te inspireren en te verrassen. CultuurWerkt! verrijkt medewerkers en versterkt bedrijven met cultuur.

Wij zijn een jong team, vol ambitie, met een hart voor cultuur en de drive om iedere dag succesvol te zijn. Voor de versterking van ons salesteam zijn we op zoek naar een ervaren

Salesmanager

32 tot 40 uur per week

Wat ga jij doen?
Bij CultuurWerkt! is elke dag anders. Je hebt een breed pakket aan verantwoordelijkheden. Jouw kerntaak is het binnenhalen van nieuwe klanten. Dat doe je door frequent contact te hebben met potentiële klanten en contracten af te sluiten. Je managet een diverse prospect portfolio: van zorginstellingen tot zakelijke dienstverlening. Jij realiseert new business voor CultuurWerkt! door contracten met nieuwe klanten af te sluiten.

Je belt een hele rits potentiële klanten, maakt afspraken en gaat (daar waar mogelijk) bij de klant op bezoek. Jij introduceert CultuurWerkt! en gaat inhoudelijk in gesprek of geeft een presentatie aan het managementteam. Op overtuigende wijze laat je de toevoegde waarde van CultuurWerkt! zien. Je maakt offertes, zorgt voor een goede follow-up, verstevigt de relatie en zorgt voor een succesvolle afronding.

In de accountplannen bepaal je doelen met targets. Alle gegevens verwerk je in het CRM-systeem. In de uitvoering van je rol combineer je resultaatgerichtheid met interesse voor cultuur.

Waar en met wie kom je te werken?
Binnen het team van CultuurWerkt! werk je nauw samen met enthousiaste collega’s. Vanwege covid werken we bij CultuurWerkt! zoveel mogelijk thuis. We kijken uit om straks met jou samen te werken op ons kantoor in Amsterdam (de Pijp).

Met de directeur bespreek je de plannen, de voortgang en de resultaten maar natuurlijk ook jouw ambitie en persoonlijke ontwikkeling.

In het huidige team staan energie, innovatie en groei centraal. Nieuwe ideeën en initiatieven worden zeker gewaardeerd om zo met elkaar te bedenken hoe we het morgen nog beter kunnen doen dan vandaag.

Wie ben jij?
Energiek, zo word je vaak omschreven door familie en vrienden. Ben jij iemand die denkt in oplossingen, die niet opgeeft, die makkelijk de hoofd- van de bijzaken onderscheidt? Iemand die doorzet ook al zit het even tegen? Mooi! Dan past deze baan goed bij jou.

We zoeken een salesmanager die excelleert in het leggen van contacten met nieuwe klanten en het kan afronden met een getekend contract. Je bent ondernemend en je ziet het als een uitdaging om potentiële klanten proactief te benaderen en enthousiast te maken voor een lidmaatschap bij CultuurWerkt!. Kortom, je bent resultaatgedreven.

Voor deze functie zoeken wij een nieuwe collega met:

 • lef, ondernemerschap, overtuigingskracht en ambitie;
 • communicatief sterk, proactief en doortastend;
 • organisatietalent, die goed kan plannen en prioriteiten kan stellen;
 • aantoonbare (sales) ervaring (> 3 jaar) met: omzetverantwoordelijkheid en het werken met KPI’s;
 • ervaring met CRM (Hubspot);
 • goede schriftelijke en digitale vaardigheden (MS Office, dashboards, reporting tools);
 • een afgeronde hbo-opleiding;

Wat bieden wij jou?

 • Een zelfstandige functie binnen een ondernemende en ambitieuze organisatie.
 • Een competitief salaris afhankelijk van opleiding en werkervaring en een goed arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere laptop, mobiele telefoon, 13de maand, reiskostenvergoeding, 20 vakantiedagen en 8% vakantiegeld, een vergoeding voor telefoonkosten en een vergoeding om culturele voorstellingen te bezoeken.
 • Je start op basis van een jaarcontract, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
 • Werken binnen een enthousiast team met collega’s met een passie voor resultaat en cultuur en vooral veel werkplezier!

Ben jij onze nieuwe collega?
Heb jij een passie voor klanten, sales en cultuur en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan vandaag nog. Je motivatiebrief met cv kan uiterlijk 1 november 2021 gemaild worden naar margreet@cultuurwerkt.nl. Voor meer informatie en vragen over de vacature kun je contact opnemen met Margreet Troost, directeur: 06-51 58 74 67 of margreet@cultuurwerkt.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.